Drgač se lahko candido ugotovi tud z uradno medicino, samo morš met dobrga zdravnika k te da na pregled

men je znanka, ki je zdravnica, rekla, da se da, hm, kako že... mislm, da je laboratorij za ene mikro preiskave al neki podobnega, kjer ti na podlagi krvi, urina preverijo. na podlagi tega dobiš potem lahko tudi zravila na recept.
baje naj bi bla zanesljiva tudi bioresonanca, ampak če to v praxi drži pa ne bi vedla.
Jaz mislm, da tud če si potem prepričan, da imaš candido, je še zmeri treba najdt resnični vzrok za to, ker drgač potem človek zdravi samo simptome.
Glede časa je pa tko, da je zlo odvisno kolk se je kandida razširla, kolk je stroga dieta, od psihičnega stanja... js sm tko kt vsi pomoje ful računala, da bo kr v treh mescih šlo

zdj pa... nevem. neki sm si sama seb priznala. js recimo nikol nisem jedla težke hrane, al pa da bi se neki ful basala z antibiotiki... na mojem jedilniku je bla že od nekdaj zelenjava. če na hitr pogledam nism mela enih takih predispozicij za to.
ampak, iskreno, js sm samo sebe v življenju res preterala do ekstrema, tko na fizičnem kot psihičnem nivoju in ob tem seveda popolnoma pozabla nase. zato čist razumem moje telo. vem, da v treh mescih al pa v pol leta, ne morm obnovit tisto, kar sem uničevala celo življenje. in to predvsem zato, ker je to moje "odmikanje od sebe" postalo navada, k je pa žal ne morm kr tko zamenjat.
tko da ne vem, jaz vsega skupi ne jemljem več kokr en boj s kandido. ker vem, da je suma sumarum to vseen boj mene same s sabo, kar je pa itak tek na dolge proge (zelooo dolge)