ja, uspel, uspel
nc... mogoce bi ti lahko kolegica kej rekla, dones, ko sem ji povedala, da sem pisala o njej, je rekla, da zdej ugotavljajo, da je to nekej povezan z nepravilnim delovanjem scitnice.
Men je vseen, ce se treses..
sorrry, pojma nimam, kaj bi to lahko blo, mam pa eno idejo, ki je mogoce za preverit
razmisljam, da se ti to zgodi zarad tega, ker tako zanihas med tem kar si ti in tem, kar je drug clovek; u bistvu te zanima, kaj si drug clovek, tisti, ki te gleda v oci, misli (o tebi, pa ne samo o tebi), po drugi strani te skrbi, kaksen si ti zdaj (ravn zarad tega, ker te skrbi, kako te bo dojel) (to nima veze s tem, da na splošno opažaš, da ti mnenje drugih ni pomembno)
mogoče te zavibrira ko hkrati poskušaš vbit v drugem človeku, v njegovem mindu, zato, da bi izvedel, kako te dojema, hkrati pa moraš pazit, da boš sebe obvladal, da te bo dojel u redu. Potem se ti začne nekej dogajat, česar nisi zavestno skontroliral in te vedno bolj skrbi, kako to tresenje gleda drugi in vedno bolj bi se rad obvladal, tolk si razpet med tem dvojim, da se samo še bolj treseš.
torej če bi takrat pustu druzga tolk pr mir, se lepo osredotoču na svoje občutke, kot tiste, ki so bolj pomembni zate, da jih ozavestiš, da jih poznaš, in to, kaj si misli drugi vzel za manj pomembno; DA bi torej lahko lepo v sebi ostal in opazoval samega sebe skoz svojo percepcijo, svoje občutenje, bi se mogoče ne tresu več,...
mogoče dejansko maš močne telepatske in empatične sposobnosti (mogoče bi res lahko "zlezel v drugega človeka" s svojo zavestjo), mogoče bi pri umiritvi tresenja lahko zaznal en bolj sfokusiran tok tega.
sej pravim, pojma nimam, ne vem, kako je v tvoji koži. Bolj zihr ti pa lahko rečem, da samo k ozaveščanju pomaga, če bi porajtal, kaj se dogaja v tebi, kakšne občutke se ti zdi, da ti vzbujajo drugi, pred tem, ko do tega pride.
Veš že, npr, da je to takrat, ko se z nekom gledaš iz oči v oči. Kaj pa je blo takrat pri dedu. To so stvari, ki jih sploh ni treba delit z nami.. če se ti zdi, da je kaj ful osebnega; (lahko pa tud, če se najde nekdo, ki piše, se menda najde tud nekdo, ki temu lahko drži pozornost) hočem rečt, da je bolj važno, da jih samemu sebi upaš priznat. Če boš delil, se lahko mi iz tega kaj naučimo, sam to, da se mi zdej učimo od tebe, tud ne smeš vzet kot en pressure odgovornosti do nas, ker je nimaš.
NAj bo tebi samemu udobno ob tvojih občutkih.
... že mal plavam po svoje (no, ja, sej že skoz

)
In kaj ste se pogovarjal, kako si se počutu, preden si e začel trest, kaj bi takrat najrajš ... naredu.. oz. česa najrajš ne bi.. mislm, da si tko sam lahko pojasniš, zakaj pride do takih močnih filingov.