po prvem postu me toel zlo spominja na to, kar se dogaja sodelavki/kolegici. Zdravila nič kaj ne pomagajo. Jest osebno jih raje ne bi jemala. A spiš tud mogoče težko? Pri njej so temu rekli Anksiozna motnja al kako že. Strah pred ljudmi.
Najbrž se ti vsaj malo svita, česa te je strah.
tud če izpademo kruti, znamo tud sprejemat. Tud zavračat znam ljudi. In čudaki so mi najbolj zanimivi. Bisajds mislim, da imajo vsake oči svojga malarja tud pri čudaškosti. In se učim, sprejemat lastno čudaškost (z drugimi besedami, definiraj normalno, da ti pol lahko definiram čudaško)
Ona, koelgica, je zdajle ravno v fazi, ko pravi, da je u redu. In sicer, je rekla, da se je odločila, da ima dovolj in da bo zdaj v redu. Je blo pa do zdaj tud pri njej tako v fazah. Ko mi je opisovala svoje doživljanje, sem ji vedno lahko rekla, da se mi zdi, da se vse to dogaja tudi drugim, oz. da zase lahko rečem, da se mi, ampak morda en doživljam tega takko intenzivno.. in tolk časa.. zdelo se mi je, da tud če bi hotla, da bi to dost poguma terjal...
Seveda noben ne upa govort o stvari, ki jo vsi skrivajo, češ, da je čudaška in pol ne vemo, da se to dogaja tud drugim in se še bolj čudne počutimo, pa še bolj obtožujemo zarad tega.
zanima me, kaj ti dogaja. Če ti je laži, ti povem, da zato, ker verjamem, da si s tem lahko sama dost pomagam. Tko da vidiš, zdej moraš povedat že zato, da ti nam pomagaš, ne samo mi tebi

mal se hecam, nč ti ni treba