t wrote on 20.12.2006 at 02:14:06:Ja proračun ja...
Menda so včeraj podpisali pogodbo za oklepnike, katerih sploh ne potrebujemo, naša varnost pa se z njimni ne bo zvišala (in ko bo poleti spet gorelo kje na krasu, bomo še vedno žicali naše NATO zavezniške "kolege", da nam posodijo gasilski avijon - dokler ne zagori pri njih)... cena se je od začetne zvišala za "samo" 11 milijonov evrov, in še vedno ostaja kao "znotraj meja"...
In seveda je cena teh 135 oklepnikov tako znaša 278 milijonov evrov, kar znaša za več kot 20 takih pediatričnih bolnišnic kot jo gradijo zadnjih 12 let... toliko o politični skrbi za otroke in njihovo zdravje...ali za zdravje nasploh...
konec zdrave pameti...to je to...
(kar se mene tiče, je to dovolj, da se vse vpletene postavi pred zid ali da se vsaj poišče primerno brezno...mogoče bi jih lahko vsaj končno že nehali voliti...)
uživajte!
sem lih učeri na glas razmišljala, da bi za take svari, ki jih počnejo edin to zalegl, da jih daš pred zid in poka
jebe se njim za pediatrično vsem skupi, itak majo tok denarja, če ker otrok kaj zboli, da ga lahko takoj v London pičijo.
volit sem jih pa itak nehala, ker zaenkrat ni nobene alternative, maš lopove al pa lopove, bemu jim