Bardo_Thodol wrote on 24.12.2006 at 22:42:43:ixtlan wrote on 24.12.2006 at 21:44:00:za svoje vesolje sam pišem zakone. če sprejmem nek zakon, potem v mojem vesolju ta zakon velja. če rečem, da nekaj ni možno, potem res ni možno. koristno, ane?
cool

zdaj pa sprejmi en čist simpl zakon, da se ti ne more nič zgoditi, če se vržeš z vrha nebotičnika (ko jebe gravitacijo!) in potem se kar mirno dol butni, saj se ti itak ne more nič zgoditi ...
hehe...itak, da ni tko zlo preprosto.
kot prvo, predlog novega zakona mora bit soglasno sprejet. predlagalec je mental, naročnik je fizično telo:) razprava se dogaja na astralu...da je zakon sprejet, mora bit potrjen tudi s strani višjega jaza....ki je z vidika mentala že abstraktna zadeva, reciva samo, da je večen, da se giblje zelo zelo hitro, je bistvo tvoje zavesti in ima precej boljši pregled nad situacijo. če bi mental samostojno odločal o zakonih, bi bila več kot očitno cela štala, glede na to kakšne butaste ideje lahko imamo.
za svoje vesolje odločitve torej sprejemaš avtonomno, ampak soglasno z vsemi ravnmi bivanja. verjamem, da se sprejemajo predvsem z vidika uporabnosti. da sprejmeš nek nov zakon, ki se kaže navzven, torej, da ima vpliv na okolico, ampak ni v skladu s trenutno veljavnimi zakoni okolja, ki smo jih sporazumno sprejeli, ko smo se odločali, da bomo v tem okolju živeli, mora bit po mojem mnenju uporaben na globalni ravni okolja, da je sprejet tudi od ostalih zavesti, ki v tem okolju bivajo.
ko smo že ravno pri magiji...če nekdo deluje v neskladju s trenutnimi zakoni nekega vesolja, ima okolje, na katerega ima delovanje učinek, možnost to delovanje sprejeti ali zavrniti. v kolikor nekemu drugemu individumu priznavaš moč nad teboj, mu s tem priznavaš tudi avtoriteto v tvojem vesolju in boš s tem avtomatično pokasiral tudi vse učinke njegovih delovanj. če mu te moči na neki točki ne priznavaš več, njegovo delovanje za tvoje vesolje nima več efekta. takrat se zgodi nekaj zanimivega. ker je njegova namera, ki je energija, naenkrat ne more več delovati nate, v tvojem vesolju, mora pa imet nek cilj ali strukturo, se zgodi nekaj zanimivega - vpliva predvsem na električno napetost (varovalke, žarnice pregorijo) in nasplošno bi lahko rekli, da nekatere stvari dobijo potrebno aktivacijsko energijo, da uresničijo svojo tendenco po drugem zakonu termodinamike...no, del te namere, energije, se pa vrne k svojemu izvoru. ne vem kaj točno naredi, ampak se mi zdi, po mojih opažanjih, da en manjši harikiri

mogoče absorbira energijo, ki jo je aktivirala v okolju. zato pravijo, da se ti črna magija lahko vrne v potencirani obliki