t
5 p

Ride si sapis!
Kozmos
Lep filmček, čeprav sem vseskozi imel občutek natikanja roza očal, vse skupaj me je še najbolj spominjalo na razna pranja možganov znotraj mrežnih marketingov (žal prevečkrat na pranja najnižje vrste)...
Pa s tem ne pravim, da niso povedali marsičesa koristnega, gre za nekaj, čemer bi gape dejal "delovanje na najnižjem nivoju", ki se najlepše vidi v metafori o poti z avtom ponoči, kjer je dovolj, če ti luči osvetljujejo nekaj metrov pred teboj, vendar sem imel sam občutek, da to razglaga ekipca, ki uživa v hitri vožnji v prepad, hkrati pa razlaga, da se kolesa na vozu vsekakor še vedno vrtijo pravilno.
Naučili so se obvladati nekaj tehnik, ki so precej efikasne, žal pa nimajo nobenega uvida v realnost, kar bi pričakoval pri pravih mojstrih: vsi skupaj so na trenutke izgledali kot ekipca slepcev (tudi slepa kura zrno najde je najbrž njihov osnovni moto), ki bi rada vodila vse ostale invalide.
Vseeno mislim, da film prinaša neko v osnovi pozitivno sporočilo in vsekakor nekaj dobrih tehnik z "najnižjega nivoja".
uživajte!
|