en_bk
|
titud wrote on 02.11.2006 at 14:39:48:en_bk wrote on 02.11.2006 at 13:50:56:Boštyxz wrote on 01.11.2006 at 09:08:07:Da ne bo kdo danes po grobovih hodu . Da ne bo razkazovanja med mrliči . Ker, če gremo svetlobi naproti, nimamo kaj iskati med razpadajočimi trupli . Na odhajajoče duše pa se lahko spominjamo skozi vse leto. Torej nepotrebnega izpostavljanja raznim "vprašljivim" duhovom ne potrebujemo . Ker, še prekmalu nas lahko obsedejo temni demoni, ki so pač tako zavedeni, nevedni, da se zlahka prisesajo na našo auro , in nas tako z energetskim izčrpavanjem povedejo v njihove zanke propada . Zato pa ven, na sonce, na zdrav sprehod po zdravi naravi . Ne pa na promenado med grobovi, kjer domuje samo smrt, opustošenje in tema, ki se je moramo izogibati . Sicer je prav, da se zavedamo teme, vendar, pa moramo stremeti k svetlobi , ki edina je življenje, življenju samem .  Live 4 Life Hojla Kopron Zdej, jst sem samo en bk in se ne spoznam glih na belo črno kombiniranje, sem pa tud jst dobil občutek podoben kot t, da te je strah smrti. Če verjameš v to, kar pišeš, mi je mal čudn tvoj strah, sploh še mal blj zato, ker truplo je samo truplo in samo po sebi pa ja čist neškodljivo, mislm, zdej če ni glih okuženo s kakim antraksom ali čim podobno škodljivim in ga ti pač posredno ali neposredno uživaš, a ne, pa ga rajtam da ne, sploh pa ne na pokopališču. Če te je pa strah navezav na taista trupla, mislm, če te je strah raznoraznih ostankov v medprostoru, pa blodečih duš ali česa drugega bolj redkega...v kar verjetno verjameš, sicer bi ne omenjal tega, a ne... me pa čudi spet tvoje nezaupanje v svetlobo in nepripravljenost jim pomagat na poti vanjo, eee, tem ostankom, navezavam, redčinam, dušam...al kako vso to sfero poimenuješ in razumeš, a ne. Sej ni slabo, da opozoriš druge, ki v to ne verjamejo, če sam verjameš in tud ni za mislt si, da bi hodu žurirat in se izpostavljat kr tko na pokopališče, bi si pa mislu, da bi s svojo vero in znanjem, mislm, kako pristopit k stvari, jim pomagal...v svetlobo. Če že noben drug, ta, kaj že, bitja teme, bi ti bla zihr hvaležna, a ne. en bk Pri kopronu gre tud v tem topiku tako kot pri v večini drugih za mistificiranje in v duhovni celofan zavijanje čisto običajnih stisk in tesnob, ki jih preživlja vsaka prebujajoča oseba, ko si začne postavlajt vprašanja, na katera ni mogoče dajat enoznačnih odgovorov (čeprav t nalašč iz čisto provokativnih razlogov vedno najde kašnega takšnega). 'Duhovnost' odgovora naj bi bilo po kopronovem merilo njegove pravilnosti in gotovosti, čeprav je merilo duhovnosti ravno njena bizarnost, dvoumnost, simboličnost in kar je še atributov objektivno nedokazljive nedoločenosti. Ne gre skratka za nobene demone po pokopališčih, ki da napadajo naše aure, ampak za naše tesnobe in strahove, ki se nam porajajo ob nedoumljivosti smrti in na katere nas ne lovijo mrtvi ampk drug drugega med sabo lovimo kar živi sami. Jah, Titud, kva pa vem, mislm, a je duhovnost res beg v mistiko al ne, zdej, če je, ja pol je duhovnost bizarna, tko kt praviš. Ker men ni. Men je duhovnost živet tole življenje zdej in ta trenutek tukaj z vsem kar prinaša in odnaša.
|