Janez B. wrote on 08.11.2006 at 18:15:33:Upam, da sem zadel rubriko. Imam eno vprašanje.
Ali kdo od vas opaža zadnje čase spremenjeno nebo, takšno kot ga nismo vajeni? Za katerega nekateri pravijo, da je posledica takoimenovanih chemtrailsov o katerih je zaslediti več člankov v raznih časopisih, tudi naših, predvsem pa na internetu?
Pozornost so mi zbudili članki, ki jih je v enem izmed slovenskih forumov pisala članica tistega foruma, ki pa je kot izgleda forum zapustila, ker je niso jemali resno.
Njeni članki so me spodbudili k temu, da sem začel nebo malo bolje opazovati. Ugotovil sem, da so ob zgodnjih jutrih res vidne neke čudne bele sledi na nebu, na katere še pred kratkim nisem bil pozoren.
Če sem iskren se mi nebo res ne zdi več takšno kot je bilo včasih. Čudno megleno je, pa čeprav je skozi to nenavadno meglo zaznati sonce. Kolikor se spominjam nekdanje megle, je ni nikoli spremljalo sonce.
Ob dnevih, ko pa je zjutraj jasno, se jutranje bele podolgovate sledi na nebu že čez nekaj ur razkropijo in celo nebo prekrijejo z neko čudno belo meglico.
Čudno mi je vse skupaj, pa ne vem kaj naj si mislim. Želel bi, da bi še kdo opisal svoja opažanja.
ja
jest sm opazu
prvič in najbolj očitno un vikend ko so mel formulo 1 s čolni u bernardinu
mam celo neki slik
drugič, pa je blo zdej te dni
mogoče u soboto
sm okol 12te ure opazu ampak res najblj svinjsko debel izpuh bele barve iz avijona do danes
strange mi je blo ker je bilo tolk jasno nebo, da se je tolk jasno vidlo nebo in avijon, da ni za povedat
kt bi ga nekdo postavu tja
surrealistično
sm prov mateji reku, da ga je še ona popgledala
čez čas, ko sm ga še mel u zavesti, se spomnem zdej, sm pogledu ponovno, po urci al pa kej, al pa pol urce, in se je prasec že začel raztegvat po širini (izpuh od avijona) ... krat 10 usaj
in mislm da, sm opazu še pokoji avijon - s črto - je zgledu višje kot prvi ... precej
pol sm pa valjda pozabu spremljat dogajanje
no ko sm naslednjič pogledu, proti večeru, so že bli oblaki 'all over'