m wrote on 29.05.2006 at 23:04:02: Quote: celo mam idejo, da smo pr zgodovini al pa kaj vem kej jemali to, kar ti iščeš, tko da ko bošpovedala, bom rekla: a-jaa
pa še neki sm opazla (jest, sej vem): zakaj se greš zadnje čase tko rada te igrce ugibanja: "kdo ugane"
lol, a mi ne verjameš, da se ne grem nobene igrce, pa da ne vem kaj iščem?

fascinantna se mi zdi človeška fascinacija nad zlatom, pa me zanima kaj ljudje mislijo (če sploh kaj) kje izvira
ehh. it is I - samo ne vem še kaj
cel cajt te kapiram, kot da nam boš povedala pol na koncu - mislim, sploh k si rekla bp-ju da je dolgocajten, sem razumela, kot da hočeš rečt, da ni blizu nekemu "pravilnemu" odgovoru, ki ga ti imaš (v rokavu)
ok

kaj pa ti kej veš/misliš/čutiš? če se že ravn tolk fasciniraš nad tem?
mal sm pol razm. da če anm ni bil všeč zlato - da smo nekej mel z očetovskim- yang principom neuravnovešeno.
razmišljala sem tud, kdo je mogoče men reku, da mu zlato ni všeč in sem jest pol pritegnila kot skrajni konformist, kar sem v tistih časih bla še bolj kot dones
zakaj bi blo men srebro lepše, sej sm mela z mami še hujš. edin, akr sem se zadnje čase naučila, je res to, da sem mela jin za sposobnejši, yang pa za nezanesljiv - tko mi je blo naslikano, by the almighty mother - tko se je naslikala (pa zbolela)--- spet opravljam ne vem zakaj je blo tolk dalj časa kul o starših govort čudaške stvari, ker smo se odvezoval od vzorcev pa to.. ane.. točno.
ne nooo
jest sem pa tko hotla, da bi ti povedala pol..
kako bomo pa zdej izvedli?
Kdo ve?? (internet pošastek
zlati)
skoz hočem rečt, da ker je blo pač svetleče in redko, ampak se spominjam pisanja/govora o tem, ko je kolumb pršel tja čez, da so mel domorodci ful zlata in niti niso dojel, da je špancem tolk dragocen in so jim ga kr pustl ? a je blo tko?
..
nč našla razn strinjanja z bp-jem, pa freud je reku da neki v zvezi z zelo zgodnjimi erotničnimi sanjami iz otroštva

same old
Edited: pa k je aktiven topic o žilah sem se še na zlato žilo spomnla
Edited: aja pa pozabla prej: zakaj se pa reče zlata doba. pa lev je rumen = solar plexus - Leo-sonce
hmuh??
zlata naj bi bla pa ena čakra gor? ne vem ktera, preveč sistemov. Kera je po gapetovo?