Zaljubljenost je dar (mam napisan na steno).
Ko sem zaljubljena, sem najbolj pripravljena it iz svoje stare, utesnjujoče kože. (in to je moj... več kot hobi!) Seveda je strašljivo, ampak imam idejo o vzajemnem neskončnem sledenju temu najlepšemu, najslajšemu delu sebe, ki ga v fazi zaljubljenosti čutim v globini svoje iskrenosti. Je kot igra dajanja in sprejemanja. (Rada gledam na life, kot na igro, ker mi je tako lažje in si več upam)
Kdo je reku, da je lahko? Vaja dela mojstra.
Najboljš je bit zaljubljen v vse.
Krasno je sledit filingu zaljubljenosti tako, da nardiš nekaj
lepega, osrečujočega; se mi zdi, da se s tem v nobenem primeru ne da zgrešit. Četud je reakcija na prvi pogled taka.
Aja, pa vsakemu svoje in po svoje, itak. In vsak se ima pravico premisliti.
Tam, kjer so iskrice xyz, tam se mamo menda nekaj za naučit. In lekcija (ženska/moški) ni napačna, lahko jo samo rešimo, al pa ne in se ponavlja, dokler je ne rešimo. Tolk o ustrežljivosti Vesolja.
Enkrat me je ena srčica Devi opomnila, da so nam privlačne na ljudeh določene lastnosti, ki so v nas samih, pa jih pri sebi ne prepoznamo, (zarad nezaupanja vase al česarkoli že) in jih zato projiciramo v ljudi izven sebe, (ker je v drugih vedno lažje videt nekaj kar nam je všeč ali nekaj kar nas živcira). S tem pritegnemo svojo pozornost nanje, pozornost pa je naša vodnica, (pišouka pozornost in intuicija morta bit vsaj v ful bližnjem sorodstvu), ki nam kaže tisto, kar moramo videt za svojo pot naprej. Ti se učiš od enih, ene se učijo od tebe. Ko se že od nekaj ljudi naučiš, kaj je tisto, kar projiciraš vanje ( = spoznavanje sebe), se bo prej al slej začelo dogajat tud, da je pozornost vzajemna. In fact, pol spoznavaš tud, da je bla že v dost prejšnjih situacijah pozornost vzajemna, samo takrat pač nismo bli prpravljeni tega videt.
Po eni strani je res brezvze, da ti karkol rečem. Ni ga čez lastno doživetje.
Sam, sej,

kot nam je zdej vsem jasno, se jest tud glih neki učim.
Pa še kdo naj mi reče, da je govoriti lahko. (Talk is cheap)
plus šeenkrat izpostavljam, moja učna pot je taka, tvoja pa lahko čiz drugačna. In! Vsak, in vedno se mamo pravico premislt. Sledi srcu. (cheap, beautiful & true, invaluable)