Lilith wrote on 28.01.2006 at 12:19:41:Nekje sem enkrat prebrala, da če si česa preveč želimo, lahko realizacija od presilne želje izgori. Nisem čisto razumela, ampak vem pa nekaj: morda ima življenje sedaj zate pripravljene druge izzive. Prepusti se in zaupaj v dobro, ne imej pričakovanj, ko boš šla ven z nekom, dovoli si, da začutiš energije, tudi če ni odziva na nasprotni strani- vzami to tako kot je, da tako pač mora biti. Nikar se preveč ne trudi. Ko bo čas pravi, bodo prišel moški sam od sebe. Le pusti vrata odprta, ne zakrkni se vase. V vmesnem času pa vlagaj energijo v stvari, ki te veselijo, te izpolnjujejo.
Lilith to zna napisat kot se za gre

mislm da so bili že v enmu topicu obdelani ti kofetki, ki ne prerastejo v nekaj več...
sama sem mela podbne težave, s to razliko, da nism nič pričakovala in da si niti nism želela, da bi preraslo v kej več, ker tako kot je bilo je bilo men v redu... pa sem si mislila, če že kaj bo, bo... sploh pa rabm jz časa da se zagrejem

enivej no in ko so se moji kofetkarji naveličal samo kofetkanja z mano, sem ostala 'sama'. no pol sem rahlo pogrešala te kofetke oz. druženje z njimi, pravzaprav njih same. U glavnem, kar hočem povedat je, da sm tak 'vzorc' kofetkanja ponavljala, vsakič znova z nepričakovanji in ne željo po čem več in potem je prišel en, ki se ni po dveh mesecih naveličal kofetkanja, ampk je vztrajal na kofetkih z mano pol leta in je za nekega prvega maja ratal kar je ratal... in od takrt nism več 'sama'
Lilithkin nasvetk je dobr nasvetk!!!
Quote:Morda ne bi bilo odveč v okviru psihoterapije preveriti svoj odnos do ljudi, marsikaj je lahko odzadaj. Če povem le na enem primeru - recimo, če je v človeku latentni strah pred bližino: tudi če si človek zavestno zelo želi zvezo, bo na nezavednem nivoju naredil vse, da zvezo sabotira. Ker mu je tako bolj varno. Ne sliši se logično, je pa psiho-logično.
še ena dobra

in je zelo logično! I know it!
npr.: do kofetkanja z mano niso prišli tisti, ki so mi dali takoj, še pred kofetkom vedt, da sem jim všeč, ker sm mela teorijo, da sem jim na nek način všeč, da se jim zdim v redu in jih kao nism hotla 'razočarat', ker bi pač na kofetkih ugotovil, da nism tko 'popolna' kot se na prvi pogled zdim

sick, but true... ja včash je blo tako, dobr da je mimo

mislm, da bi blo dobr spet dnevnik začet pisat

LP, dobr oprav pa sprobaj nasvete od lilith