ledenica wrote on 21.12.2006 at 20:33:57:vsak ima svo jo vero - svojo religijo - takšno ali drugačno - ki mu je bila položena v zibelko ali jo je sprejel prostovoljno - mene ne moti - dokler me ne začne posiljevati s svojim prepričanjem - kot ljudje, z osnovnimi potrebami za preživetje, smo si enaki
Odpri oči in poglej okrog sebe.
1-Rkc nikoli ne sprejema naravo kot enakopravni subjekt zemlje.(posledično tudi verniki)-MORILCI.
2-Rkc poskus vpliva na politiko preko Drobniča.Jp PREVARANTI.
3-Rkc-je že v politiki-NSI PREVARANTI.
4-Prve demokratične volitve takratnjega Demosa je financirala RKC. PREVARANTI.
5-Z dogovorm speljati zakon o denacionacionalizaciji.(največji lastnik posesti v naravi je RKC-sedež kje je sedež!)PREVARANTI.
6-Psihološko,izkoriščanje nevednost ljudi-Kriminal kateri se lahko enači z umorom.MORILCI.
7-Vse ostale info dobiš na linku
www.Žrtve-cerkve.org.
RKC JE SKOZI SVOJO ZGODOVINO DELOVANJA,POBILA VEČ LJUDI KOT STA JIH
ADOLF HITLER,STALIN...
Da,ne govorim o ostalih verah tega sveta!
Večinoma pa se okoriščajo z čustvi človeka,tako religije,sekte,šamani,zdravilci...
Izkoriščajo znanja,katera bi morala posredovati brež plačno in prostovolno.
V kolikor pa se že imajo za takšne super ljudi!jim mora vir financiranja pritekati od dugih virov .In ne z izkoriščanjem nevednih ljudi ter z poigravanjem njihovimi čustvi.
Verniki so pač kravice katere dajejo mlekeca.S tem si super meni ustvarjao stalen denarni tok.
RKC je organizacija, ki si lasti religijo in na takšen način manipulira s človekom.
RKC ni religija.
Vera oz. religija pa je človeška potreba, ki je ne moreš ukiniti. Ukineš lahko le organizacije.