winstrol
2

I'll be back!
Mene pa zanima, kaj mislite da bi lahko pomenle te sanje. Sicer bolj redko sanjam, vsaj kolkor ven, se manj pa se sanj spomnim zjutraj...z izjemo zadnjih dveh noci, ki sta prava nocna mora. Pred 2 dnevoma sem sanjal da sem nekje obkrožen z (mrtvimi) ljudmi ki so v krogu okrog mene, se mi priblizujejo, nekaj govorijo, se me dotikajo, mi jemljejo energijo, so na nek nacin vsiljivi in da me hocejo potegnit s seboj nekam pac. Sem se okrog pol4 zjutraj zbudil in ko sem pogledal okrog sebe sem se kdaj vedno mel tak cudn obcutek kot da v sobi nekaj je. Sem zaspal cez cas nazaj ampak cel cas kasneje sem bil v nekem vmesnem stanju se mi zdi, ko nisem ne prav spal ne bedel. Cez dan nic cudnega, vceraj zvecer pa nadaljevanje...bil sem pri PC-ju in sliko na TV je zacelo vlect na levo, kot da bi bla razvlecena, kasneje pa se je program (ne da bi to neposredno opazil ker nisem gledal TV) sam preklopil in zvok popolnoma utisal, sele po tem sem ces cas zaznal da nekaj ni vredu. Ksr kurjo kozo sem dobil v tistem pa se obcutek kot da se me je po zadnjem delu vratu dotaknila neka ledeno mrzla roka, samo za trenutek. Okrog pol3 zjutraj sem se nekako le spravil spat, sanje pa so se nadaljevale v tem stilu. Za razliko od prve noci se je na mene spravila samo ena oseba - moski, tocne podobe nimam, je pa mel svetlo rjave/blont skraužlane lase. Cel cas je nekaj rino v mene, nekaj hotel od mene pa ne vem tocno kaj...sem pa se ga branil na tak nacin da sem ga drzal za lase in mu jih drzal tak mocno da sem jih skoraj spulil. To stanje je trajalo kar dolgo, verjetno vsaj pol ure (gledano v realnem casu ne sanjah). Potem se je cisto umiril in jaz ne vem tocno zakaj sem ga spustil in sel na dvorišče, kjer sem z rokami prestavil en avto temno modre barve ob eno garazo, ki pa dejansko obstaja na dvoriscu - takšnega avta pa ni. Pri tem premikanju je bil nekako vpleten tudi moj kolega samo se ne spomnim tocno kako. Potem sem sel nazaj v stanovanje in bil totalno sokiran - blo je cisto prazno, edino ena rjava omara v jedilnici je ostalo, niti luci ni blo vec nobene, pa mraz. Od tu dalje se vec nicesar ne spomnim, mislim da sem se zbudil in spet mel tisti cudn obcutek. Ma kdo idejo kaj bi to naj pomenlo, zakaj se mi je kar na lepem zacelo to dogajat?
Ni pa to prvic da sem mel obcutek neke prisotnosti v prostoru, s to razliko da tisto niso bile sanje ampak realnost v stanju budnosti. Malo me je strah po pravici povedano, nelagoden obcutek, ker ne vem kaj naj si mislim in sem se cez dan zabediran.
|