Madan Gopal Das wrote on 11.03.2005 at 11:27:25:ze zdej ga zacni upostevat!
vedno je samo ZDAJ! in pol šele res sem...
(pa a je res treba skos non stop to služenje zavedno za vedno Bogu omenjat? al je dovolj to imet v srcu, on itak vedno ve; mi se pa pač igramo, kakor pač v vsakem trenutku zmoremo, vemo in znamo?) :hm

hotla sem rečt, jaz, ne mi, se oproščam, da si ne bo kdo slučajno tega k srcu ejmal
al je čist vseeno? kok kontrole pa mam, kdaj koga prizadanem in kdaj ne? pa pustmo zdej vse une ekstreme, razen, če si ti ta... kaj pa je sploh ekstrem? al smo prostovoljci al nismo? a smo raje žrtve, ki nemočne nas mogočni cunami nosi? al smo kreatorji, ki švigamo med zvezde do prapoka šter kroge in nazaj, dokler ne pridejo druga navodila?
:hm
I woner, and I wonder
molim....molim...prosim...
k men, nikol ne bo bil 100% žur, dokler res ne bo vsem žur, taka sem jst, hvala bogu, da je vsak od vas TI, da njemu ni treba, sm se jst budala8, az to prostovoljno javla
PS. ja , jst to lahko trezna, he he; kar pa ne pomen, da vi ne morte netrezni, mene itak srčna droga drogira.... ne vem točn kera, srce, al kača, pol že skor križ rata...al šta ti ja znam, se pa rada igram, jap...to je to kar dobr znam... več k je igralcev v igri...bolj sm srečna
HVALA VSEM!!! igralce, pa tud sodnikom glavnim, stranskim in gledalcev, unim direkt iz prizorišča, unim doma na kavču, unim k ste v službi, pa ardio poslušate, tud unim na vlaku, avtobusu, podmornici, avijonu in avtu...pa unim k radi afne guncate, kdo se pa ne gunca rad? jst rada tud plezam, sanjam, dramatiziram, če se le da se tud smejem... sedim ob ognju in gledam kako padajo zvezde...jih štejem, padajoče, pa tud une , ki so na nebu, da samo so in svetijo, se jočem, spet mal smejem...kako ribo ujamem, tavelke love raj prirejam na duše... bl k so nedostopne, raj jih lovim, he he
kaj pa ti?
tukaj in zdaj...ker drug trenutek kaj vem kam poletim, da se igram... s sabo, itak, vedno.. mogoče nas je več?

ja, res sem trezna, lahko me pride kdo sčekirat, če si upa?