x wrote on 06.03.2005 at 17:18:52:Zasledila sem tale forum, ki sem ga dolgo iskala. Sama se zavedam da imam velike težave...
Občudujem te zavoljo tvojega poguma, da si z nami delila svojo zgodbo! Zares, vsaka ti čast! Zavedanje o lastnih težavah je pa že prvi veliki korak na poti k rešitvi. Zato nikar ne skrbi, ker si na dobri poti.

Glede samopoškodovanja je bil pred kratkim tudi članek v Oni, torkovi prilogi dela. Tam so spregovorili tudi psihologi, ki se srečujejo s fanti in dekleti, ki imajo podobne težave. Morda bi v tem članku lahko našla tudi kak predlog zase. Nikar se ne boj poklicati ali poslati e-pošto na kak naslov, kjer bi lahko dobila strokovnejše mnenje, kot pa na tem forumu. Več glav pač več ve.
x wrote on 06.03.2005 at 17:18:52:Imam fanta, ki sem ga spoznala ob koncu 7-ega razreda, bil je iz paralelke in pravkar končal 8-razred. Še zdaj sva skupaj in me skuša pomgati in mi stoji ob strani. Spolnih odnosov še nisva imela, saj sem spolno zelo zadržana. Upam da me razumete, saj se sovražim iz dna srca, njega imam pa tako rada.
Nikar se ne sovraži, drago dekle! Vredna si vsega najboljšega, kar ponuja ta svet! Vredna si ljubezni, vredna si sreče, vredna si prijateljstva!Želim ti, da najdeš pot do svojega bistva, ne brani se pomoči tistih, ki poznajo tvoje težave ali imajo celo svoje podobne izkušnje (in takih ni malo!). Odkrila boš sebe in ugotovila, da se vsi, ki so ti kdaj prizadejali zlo, motijo o tebi!
Prav je, da imaš rada svojega fanta in želim vama vse najboljše. Gotovo je zaradi tvoje ljubezni fant zelo srečen. Želim ti pa, da bi vzljubila tudi in predvsem sebe. Takrat boš videla, koliko več boš lahko čutila tudi do fanta. V življenju je res tako, da če ljubiš sebe, lahko ljubiš tudi druge.
Zares, draga x, želim ti obilo energije pri odkrivanju sebe in "odmetavanju odvečne prtljage", ki jo imamo tako ali tako vsi ljudje.