dobr si tole povedu... drugače pa je veselje in sreča samo misel na katero si osredotočen in to se mi zdi tako enostavna da je smešno...
Richard Bandler je govoril da je ena izmed največjih bolezni današnje civilizacije RESNOST...kot SMRTNA RESNOST... to da je ena izmed treh najhujših bolezni... a štekaš ... če je to bolezen potem je radost naravno stanje...
Tako da sreča je misel o tem kaj te osrečuje, zakaj te toliko veliko stvari osrečuje in kako bi lahko to srečo potenciral s številom google
Zdravje - miselno, telesno, čustveno in duhovno je tvoja pravica...tvoj temelj ... ne pa pravica ljudi v belem ... svetujem ti da to pravico uporabljaš na redni bazi... prepojeno s tvojo ljubečo mantro
Veselje je čisto povsod kamor pogledaš... in tudi če mižiš ALI MEDITIRAŠ je veselje LAHKO v tebi... samo prepusti se užitkom...
Užitek je lahko vsaka stvar.... mnogo možnosti... nekaterim je celo v užitek ko ga nekdo tepe med seksom....men ne... možnosti pa so neskončne...
Delo je ogromen vir izkušenj in možnost za osebnostno napredovanje. Ena izmed možnosti je da je delo zabavno in zanimivo.
Lahko grem še naprej o možnostih ki so ti na razpolago... glede česarkoli... TI SI USTVARJALEC TEH MOŽNOSTI... IN JA TI SI REALIZATOR TEH MOŽNOSTI... IN SAMO TI LAHKO TE MOŽNOSTI SPREJMEŠ za RESNICO..
ZAKAJ?!?
KER TI SI BOG...
ti si del božje energije in kot tak si že popoln si že razsvetljen si že vesel in si če tako misliš najbolj srečno bitje na svetu...
Če ne pa se vprašaj kaj bi bilo najbolje misliti da boš srečen od tega trenutka dalje...
ti imaš moč in si soustvarjalec naše resničnosti...
razsvetljenje je zavedanje da si bog...
Torej v naslednji vaji lahko poizkusiš kaj to pomeni... manj kot 1 promil sam vsen bo lahko to tvoj najbolj srečen trenutek do sedaj
1. Spočij se (1 minuta)
2.meditiraj (3 minute)
3. če ne znaš meditirati... naredi kaj kar ti ugaja in te sprosti... (recimo pripravi se do orgazma)
4. Vizualiziraj kako v tebi narašča prisotnost boga... vizualiziraj podrobno... in vizualiziraj da bo prisotnost božanske energije objela tvojo celo avro... Moja vizija bi vsebovala povečanjee moje avre z zlato barvo... če je moja avra v mislih samo 1-2 metra stran od telesa... bi se s povečanjem božje prisotnosti... povečala avra v vse smeri na 300m recimo... tko da bi bil jaz v središču te krogle in občutil blaženost... pomisli na trenutke ko si že bil blažen in to sedaj potenciraj...
vidi v tej vizualizaciji kako se ti vsi organi pomladijo in v trenutku ozdravijo... v tem potovanju začuti blaženost in občutek popolne ljubezni... predstavljaj si da si jedro atoma in da je tvoja avra energetsko polje okoli tebe... predstavlja si zvezda in da si neskončen izvor energije...
predstavljaj si da si čudovito bitje z mnogimi možnostmi...
ČUZ VAJZLI