Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 7808 times)
Kr_eden
Ex Member

Čudno
10.08.2004 at 02:34:01

Kretenovič, no Kreten ali ta bolani psiholog je ena in ista bolana oseba, najbrž je to naš bolani Exodus, Exorcist, naš omiljeni Apostat.
Kajti, a ni malo čudno, da se tale kreten in psiholog javljata skoraj ob isti uri ?
Skoraj vedno, kadar se javi psiholog se istočasno z parminutnim zamikom javi tudi kreten, čudno.
Exo, a se pokličeš po mobitelu, da sta dva potem tukaj gori, kretenPsiholog Grin
A naš dragi Exsič, njega ni, čeprav ve, da se zadnji dan, dva stvari dobro razvijajo v njegovo slabo Grin

Mislim, ExoKretenskipsiholog, bolan si Grin

Pa lahko ti preko sto proxyev pišeš pod stotimi različnimi guest niki, tak se itak ve, da si to ti.

Tak da, to še ni nič kar sem sedaj popravljal tvoje poste, čak, da ti začnem urnk pisarit, mislim, da ne boš folgal, da ti noben kretenski psiholog ne bo mogel več tolko pomagat v pisanju.

Žal mi je edino, ker spet trpi in bo trpel forum in vsi tisti, ki želijo, da bi forum bil koristen vir informacij ne pa neko Exokretenskopsuihološko sranje.

Čas je že, da uvidiš, da si mamino tele, nezrelo.

Bolane streljaš že skozi, če si zafrustruiran v svojem spolnem življenju in življenju žensk ter obnašanjem in početjem drugih, le to zadrži zase, no, po eni strani pa bolje, da to daš ven, čeprav na forum, vsaj še nakaj časa ne boš ponorel od vseh teh pritiskov, ki so v tebi, a saj veš, tudi zate je en cigu v zaprtem oddelku kake psihiatrične ustanove, kajti, vsebolj ti seka Grin

Lepo pozdrav ExoKretenskiPsiholog.
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Re: Čudno
Reply #1 - 10.08.2004 at 03:17:40

Pa še nekaj je tukajle smešno.
Bolani psiholog se je pojavil in napisal svoj veleumni post prav na dan, ko sem jaz Exotu napisal njegov post, vendar malo prirejen in ta psihočno bolnik, ups, pardon, psiholog je pohvalil Exota, da je edini razumni bebec tukaj gori an forumu.

Ker pa ta psihopopizdniški psiholog ne sfolga vsega sam, se je pojavil tudi kreten.

Zdaj pa, poglejmo, recimo, da ni Exo psiholog, da je Exo kreten, potem je pravi kreten, če pa ni kreten in je psiholog, potem je svetski bebec.
Pa poglejmo sedaj, kdo bi bil kdo ?

Exo = Psiholog
Exo = Kreten

hmmmmmmmm....

Samson = psiholog
Samson = kreten

Ni naključje, da sem zapazil danes Šejtana na forumu, Šejtan, a si prišel pogledat, če ti je ljubi kaj napisal v privat pošto.
Bosta povedala, kdo je kdo, si ti Samson kreten ali je Exsič kreten ?
Tudi Šejtan se dodobra spozna na proxyje, mar ne, ti moj krščanski krvnik Wink

Ali pa se motim Grin
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #2 - 10.08.2004 at 03:29:17

Moj prvi post namenjen in spremenjen Exsiču.

Re: Gape - magnet za "bolnike"?
« Reply #142 on: Aug 8th, 2004, 9:13am »

Odgovor bolnega psihologa je sledil.

« Reply #143 on: Aug 8th, 2004, 3:57pm »

Čudno, Samson, pa ti se izogibaš rubrike spolnost, daj no, tam sem tudi spreminjal Exotove poste, pizda, zdaj em pa že jezi, tam tudi popravi moj post, no, poste Grin

No, in tako so sledili psihološko kretenski posti dveh kretenov lepo, po mirnem morju naprej.

Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #3 - 10.08.2004 at 03:31:07

Exo, ti pa ko si taka bolj kretensko krščansko grešna dušica si pa pobuljil v spolnost Wink
Back to top

IP Logged

Kr_eten
Guest

Reply #4 - 10.08.2004 at 03:50:32

Quote:
Kretenovič, no Kreten ali ta bolani infant je ena in ista bolana oseba, najbrž je to naš bolani Kr_eden, Kreten, naš omiljeni motenec - JAZ!
Kajti, a ni malo čudno, da se tale kreten in Kr_eden javljata skoraj ob isti uri ?
Skoraj vedno, kadar se javi Kr_eden se istočasno brez parminutnega zamika javi tudi kreten, čudno. Mislim da mam dvojno osebnost
Kr_Eden, a se pokličem po mobitelu, da sva dva potem tukaj gori, kreten Kr_eden pa se onegaviva in razdevičiva Grin
A naš dragi Kr_eden, njega ni, čeprav ve, da se zadnji dan, dva stvari dobro razvijajo v njegovo slabo Grin

Mislim, Kr_edenKretenskiinfant, bolan si Grin

Pa lahko ti preko sto proxyev pišeš pod stotimi različnimi guest niki, tak se itak ve, da si to ti.

Tak da, to še ni nič kar sem si popravljal svoje poste, čak, da si začnem še večje oslarije pisarit, mislim, da ne bom folgal, da mi noben psiholog ne bo mogel pomagat pri mojih duševnih motnjah.

Žal mi je edino, ker spet trpite ostali člani in bo trpel forum in vsi tisti, ki želijo, da bi forum bil koristen vir informacij ne pa neko Kr_edenkretenskoinfantiulno sranje.

Čas je že, da uvidim, da sem mamino tele, nezrelo.

Bolane streljam že skozi, ker sem zafrustruiran v svojem spolnem življenju in življenju žensk ter obnašanjem in početjem drugih, bi le to moral zadržat zase, no, po eni strani pa bolje, da to dam ven, čeprav na forum, vsaj še nakaj časa ne bom ponorel od vseh teh pritiskov, ki so v meni, a saj vem, tudi zame je en cigu v zaprtem oddelku kake psihiatrične ustanove, kajti, vsebolj mi seka Grin

Lepo pozdrav Kr_edenKretenskiInfant.

Back to top

IP Logged

Kr_eten
Guest

Reply #5 - 10.08.2004 at 03:52:26

Quote:
Pa še nekaj je tukajle smešno. Sej veste spet jaz, kdo pa drug.
Bolani Kr_eden se je pojavil in napisal svoj veleumni post prav na dan, ko sem jaz imel mokre sanje o Exotu, vendar malo prirejene in jaz psihočno bolnik, ups, pardon, Kr_eden je povaljal Exota v teh sanjah, Exotu pa se ni zdelo nič ugodno ko sem mu to povedal.

Ker pa ta psihopopizdniški Kr_eden ne sfolga vsega sam, se je pojavil tudi kreten. In zdaj me lahko berete dvojno tak pač sem, ko sem bil mali me je mater po stopnicah vrgla da sem se nehal dret in zdaj se mi to precej pozna, kar lahko že vidite po mojem pisanju.

Zdaj pa, poglejmo, recimo, da ni Kr_eden kreten, da je Kr_eden kreten, potem je pravi kreten, če pa ni kreten in je Kr_eden, potem je svetski bebec.
Pa poglejmo sedaj, kdo bi bil kdo ?

Kr_eden = Kr_eden
Kr_eden = Kreten

hmmmmmmmm....

Kr_eden + kreten = zblojen motenc

Ni naključje, da sem zapazil danes Desanko Šakič na svojem udu, Desanka, a si prišla pogledat, če je že kaj zrasel. Saj veš da ni, ker sem impotenten.
Bova povedala, kdo je kdo, sem jaz kreten ali sem Kr_eden ali pa le en mimosunjen infant ?
Tudi Levanka Šakič se dodobra spozna na ude, mar ne, ti moja krščanska grešnica Wink

Ali pa se motim Grin

Back to top

IP Logged

Kr_eten
Guest

Reply #6 - 10.08.2004 at 04:00:31

Quote:
Moj prvi duševni udar namenjen in spremenjen Exsiču. Ker ga ljubim.

« Reply #142 on: Aug 8th, 2004, 9:13am »

Odgovor bolnega Kr_edena je sledil.

« Reply #143 on: Aug 8th, 2004, 3:57pm »

Čudno, Kr_eden, pa ti se izogibaš rubrike spolnost, daj no, tam sem tudi spreminjal svoje poste polni raznih motenj in seksualnih frustracij, pizda, zdaj em pa že jezi, tam tudi popravi moj post, no, poste pa previj moje plenice ker je luža notri Grin

No, in tako so sledili psihološko kretenski posti dveh kretenov lepo, po mirnem morju naprej. No, enega kretena - Kr_edena.

Back to top

IP Logged

Kr_eten
Guest

Reply #7 - 10.08.2004 at 04:00:48

Quote:
Kr_eden, ti pa ko si taka bolj kretensko krščansko grešna dušica si pa pobuljil v spolnost in povohal prst iz riti Wink

Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #8 - 10.08.2004 at 06:52:49

O, kreten kretenski.

Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #9 - 10.08.2004 at 08:24:45

otročje igrice  lol se točno vidi kok mate eni preveč časa...

škoda, da ga ne znate porabit za kaj koristnega...sicer pa, če bo kdo kje zarad tega zrastu, svaka vam čast :1 Grin
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Kr_eten
Guest

Reply #10 - 10.08.2004 at 16:12:22

Quote:
O, kakšen kreten kretenski sem jaz.

Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Back to top

IP Logged