exodus wrote on 08.08.2004 at 17:52:05:Jaz moji taboljši polovici govorim mucka, srček, kobilica, bombonček, princeska, lepotica.... Saj veš, kako pravijo, da kar je skrito očem in ušesom ni greh; kar dela desnica, naj ne ve levica - hvalabogu, da ne ve moj "sladkorček", da exo skače gor po Gape forumu in je včasih malo poreden, ko mu kake beseda uide, ki pa nikakor ni bila mišljena kot zlonamerna - saj veste tako kot sem, ena velika dobričina, da me vsi izkoriščate mojo dobroto.
hahaha...tale konc pa je smešen že zabaven

...ne exo, iskreno povedan si eden najbolj iskrenih piscev jaz verjamem, ki nima dlake na jeziku in pove kjerkoli ravno tisto kar misli, upam, dase ne motim

in to je treba sam spoštovat

jah no, kar se tvoje "kobilice" tiče, hehe, je lahko sam vesela, da jo kličeš po omenjenih imenih, ker jaz sem iz strani mojega najdražjega tud: driskica, uška
muc (no čezdali bolš mi gre). pa sej ga razumem, če sm kdaj sitna, sam tele driskice se je tud sicer mal preveč navadu, men pa niti najmanj ne diši

...on je kao drekc pol, sam to ni isto

kar pa zadeva tole temo:
jap tud jest mam starejšega dečkota, tam 7 let nekje

in res se nekak marsičesa na novo učim....imela sem kazga mlajšega prej, pa noben ni bil mlajši od mene, sicer pa upam, da bom ostala pr tem kar sem, ker mi je res ful lepo in nama kar dobr sklapa in seveda upam in nekak verjamem, da on čuti tud tako

zaenkrat we kar rules on! evo half pa pol english....
leta pa sicer niso bla nikol pomembna
p.s.: naj omenim samo še to, da so tud 25 -letniki lahko do oknca nezreli in se jimpribližno ne sanja, kaj bi pravzaprav radi, lahko pa za 19 letnika velja ravno obratno, če ga življenje v to nekako potisne