Quote:Exo, tokrat te ne bom vprašal, če pišeš o sebi, ker to vem.

Glede na to, da se 80% tvojih postov vrti okoli spolnosti, je tu tvoj vrelec problema.
Nič ni narobe, če čakaš, da pride pravi trenutek, moraš pa pri sebi pošlihtat še dosti stvari v svoji glavi - predvsem tvoj kurčev odnos do drugih.
Pa ne mi odgovarjat s tvojimi klasičnimi odgovori, ki sem se jih že naveličal. V bistvu mi sploh ni treba odgovorit.
Ja, vidiš - zopet se motiš. Misliš, da bi o sebi pisal tako
osebnestvari vesoljni Sloveniji, zresni se no malo... Če že, kar je nemogoče, bi se sigurno logiral pod anonimnež. Gapetovcem o teh rečeh ne bi nikoli pisal, ko vsak samo čaka, kjer bi izkoristili informacije o meni. Žal tega ne morete, poznam tudi take ljudi, ki vejo veliko reči o meni, ampak jih držim v šahu kot oni mene, tako da nič ne pricurlja v javnost, niti si ne želim. Pod drugo, s spolnostjo nimam nobenih težav... Saj kot pravim, če špila srček, špila tudi vse ostalo.
Tukaj gre za naslednji pojav:
Mehanizem boječega pričakovanja, npr. negotovost in dvomi v spolnosti: ko sami sebe poostreno opazujejo, njihova vnaprejšnja bojazen pred neuspehom pa že sama pripelje do tega, da spolno odpovejo. Tak spolni akt spodleti, zato ker ni dosežen preprosto kot nekaj samoumevnega, ampak ker je hoten in vključuje bolestno spolno pričakovanje.