Yvonne wrote on 03.08.2004 at 08:07:55: 
ja, priznati moram exo, da sem se ob vsem tem pošteno nasmejala...

Ne vem kaj anj sploh napišem rečem...veš, Exo, v glavnem se te zadeve dogajajo recimo v puberteti in takrat ti je itak cel svet postavljen na glavo....takrat imaš samo ti prav...
Glede partnerjev pa tako 100 ljudi 100 čudi. Kje piše, da pač vsi moramo imeti partnerja? Nekateri pač uživajo, da so sami iz takšnih ali drugačnih razlogov-v tem ni nobene filozofije, ampak samo ŽIVLJENJE.
Glede na to, da tako napadaš vse ostale na tem forumu, pa mi odgovori na sledeče vprašanje:
Ali imaš ti partnerico?
Ali si ti vzor mladini/otrokom?
Zakaj hudiča si pa to sploh želiš?
Ja, zato ker se treba mladina od nekoga učit - za vzgled moramo biti, vsaj po mojem osebnem mišljenju - sicer vse vodi v razsulo, zaradi razbitih družin in neurejenega družinskega življenja, kjer vlada nesoglasje, prepiri, morda ignoranca, nezanimanje za otroke - ravno tukaj je leglo, zakaj toliko mladih propada, se drogira, alkoholizira, zapada v bivanjski obup, dela samomore. Slovenci smo star narod in škoda mi je ,da propadame, da gre naša kultura v nič, ko sami sebe uničujemo s svojo samodesrtuktivnostjo. Vidiš, to ej glih tale napuh ignorantski, ko ne vidiš potrebe, da bi kaj spremenila, da ti je le zase mar in te drugi okrog ne birgajo, da je le zate lepo postlano - nikakršnega domovinskega čuta ali odgovornosti do dvojega naroda, do ljudi na splošno, če ti ej vse skup vseeno in ne vidiš potrebe, da bi...