Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5
(Read 15767 times)
apostat
Ex Member

Re: bivanjski nesmisel in omama
Reply #15 - 02.08.2004 at 17:56:58

picola wrote on 02.08.2004 at 17:28:53:
Jst pa mislim,da večina ljudi NE sprejema (v celoti) posledic za svoja dejanja.In to se kaže na tem,da vedno za svoje probleme krivimo druge ljudi.Če gre nam kaj narobe,so drugi krivi.Če smo jezni,žalostni,itd.,so drugi krivi.Če...
Mislim,da je to velika naloga nas vseh in ne samo ljudi v 'psihiatrični kategoriji'.
Samo moje mnenje.

Ja, si jo/jih prav skužla.... to so samo izgovori... Wink Wink
Back to top

IP Logged

picola
5

Življenje je lepo
Novo mesto
Reply #16 - 02.08.2004 at 17:58:38

Apostat,govori zase.Izrazla sem samo svoje mnenje in ne podtikaj svojega mnenja drugim,v tem primeru meni.Hvala. Wink
Back to top

Ljubezen vedno prevlada!

IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #17 - 02.08.2004 at 18:06:27

picola wrote on 02.08.2004 at 17:58:38:
Apostat,govori zase.Izrazla sem samo svoje mnenje in ne podtikaj svojega mnenja drugim,v tem primeru meni.Hvala. Wink

ne ne saj si cisto prav mislila, ni se ti treba sramovati ali opravicevati,  v  pravo smer si razmišljala...  Grin to ja picola pokazi jim!!! hi hi Wink
Back to top

IP Logged

japka
5

Reply #18 - 02.08.2004 at 18:09:24

on Today at 4:59pm, apostat wrote:
"ki vas tukaj na forumu kar mrgoli, stare/i ste preko 30, pa nimate niti stalnega partnerja.  "

In kje piše da ga moram imet?     ???

Back to top

5 krat na dan

IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #19 - 02.08.2004 at 18:32:23

japka wrote on 02.08.2004 at 18:09:24:
on Today at 4:59pm, apostat wrote:
"ki vas tukaj na forumu kar mrgoli, stare/i ste preko 30, pa nimate niti stalnega partnerja.  "

In kje piše da ga moram imet?     ???

zakaj bi ga moral imeti - če je tvoja partnerica j_o_i_n_t - res ne vidim razloga... saj že imaš vse, kar potrbuješ, še možgane ti dimi fajn poseksajuo, če imaš dovolj domišljije..  Grin Grin
Back to top

IP Logged

japka
5

Reply #20 - 02.08.2004 at 18:37:16

nisi mi odgovoril
Back to top

5 krat na dan

IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #21 - 02.08.2004 at 19:15:44

japka wrote on 02.08.2004 at 18:37:16:
nisi mi odgovoril

ja, če ne boš menih ali župnik, ne bi bilo slabo..., ni pa pogoj....
Back to top

IP Logged

japka
5

Reply #22 - 02.08.2004 at 20:09:06

Ni pogoj, sploh ni pogoj,  kaki pogoj/i?
Seveda da je to ima kdo partnerja ali ne, čisto brezpredmetno in res brez teže,
IN RAVNO ZATO, se mi zdi,  khm..  khm..    "ubogo"
da ti drugim očitaš da pri neki določeni starosti nimajo niti stalnega partnerja.

Kot da je to kaj slabega, ali pomembnega! Grin
--nima veze--

OseBnA Svoboda? Odločitev?  ..life pač dečko, life  Wink        

Halo?  Halo?

p.s.
ne bi rad bil zloben,
a zanimivo bo videt kje in kako boš ti v
njihovih/naših  letih?

[ ...uf!, sem se razjezil  Grin ]
Back to top

5 krat na dan

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #23 - 02.08.2004 at 22:00:05

Živel (še živi) je mladenič, ki je rad drugim pridigal o morali, o sexu, o družini, o življenskih vrednotah, pa čeprav o tem ni imel pojma. Pri štiriindvajsetih letih se je še vedno držal za mamino krilo. Verjetno ga je tudi mama naučila, da so vse ženske pokvarjene. In tako je mladenič iskal ženo, ki se je pripravljena odreči vsaki zabavi, razen seveda nedeljske maše. Tudi smeh verjetno ni zaželjen, ker je smeh morda posledica kakšnih pregrešnih in zlobnih misli. Tudi seksati ne bo smela, ker mladenič pač ne seksa, ker je zanj seks umazan.

in tako ta mladenič še danes opreza za ženskami, torej se skriva po kotih diskotek in opazuje kakšne pohotnice hodijo tja plesat. Da se morda ne naslaja ob tem? Le kako bi drugače znal toliko povedati o drugih? Ja seveda zelo rad naklada o drugih ljudeh, če pa kdo njemu stopi na prste je užaljen.  

Vsaka podobnost z Exotom je zgolj naključna. Grin
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #24 - 03.08.2004 at 07:30:43

Exo, spuhi enga, svet bo lepši  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Yvonne
2
**

Živi in pusti živeti
Slovenia
Reply #25 - 03.08.2004 at 08:07:55

Grinja, priznati moram exo, da sem se ob vsem tem pošteno nasmejala... Grin Grin Grin

Ne vem kaj anj sploh napišem rečem...veš, Exo, v glavnem se te zadeve dogajajo recimo v puberteti in takrat ti je itak cel svet postavljen na glavo....takrat imaš samo ti prav...

Glede partnerjev pa tako 100 ljudi 100 čudi. Kje piše, da pač vsi moramo imeti partnerja? Nekateri pač uživajo, da so sami iz takšnih ali drugačnih razlogov-v tem ni nobene filozofije, ampak samo ŽIVLJENJE.

Glede na to, da tako napadaš vse ostale na tem forumu, pa mi odgovori na sledeče vprašanje:

Ali imaš ti partnerico?
Ali si ti vzor mladini/otrokom?
Zakaj hudiča si pa to sploh želiš?

Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Back to top

IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #26 - 03.08.2004 at 11:01:48

Yvonne wrote on 03.08.2004 at 08:07:55:
Grinja, priznati moram exo, da sem se ob vsem tem pošteno nasmejala... Grin Grin Grin

Ne vem kaj anj sploh napišem rečem...veš, Exo, v glavnem se te zadeve dogajajo recimo v puberteti in takrat ti je itak cel svet postavljen na glavo....takrat imaš samo ti prav...

Glede partnerjev pa tako 100 ljudi 100 čudi. Kje piše, da pač vsi moramo imeti partnerja? Nekateri pač uživajo, da so sami iz takšnih ali drugačnih razlogov-v tem ni nobene filozofije, ampak samo ŽIVLJENJE.

Glede na to, da tako napadaš vse ostale na tem forumu, pa mi odgovori na sledeče vprašanje:

Ali imaš ti partnerico?
Ali si ti vzor mladini/otrokom?
Zakaj hudiča si pa to sploh želiš?

Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Ja, zato ker se treba mladina od nekoga učit - za vzgled moramo biti, vsaj po mojem osebnem mišljenju - sicer vse vodi v razsulo, zaradi razbitih družin in neurejenega družinskega življenja, kjer vlada nesoglasje, prepiri, morda ignoranca, nezanimanje za otroke - ravno tukaj je leglo, zakaj toliko mladih propada, se drogira, alkoholizira, zapada v bivanjski obup, dela samomore. Slovenci smo star narod in škoda mi je ,da propadame, da gre naša kultura v nič, ko sami sebe uničujemo s svojo samodesrtuktivnostjo. Vidiš, to ej glih tale napuh ignorantski, ko ne vidiš potrebe, da bi kaj spremenila, da ti je le zase mar in te drugi okrog ne birgajo, da je le zate lepo postlano - nikakršnega domovinskega čuta ali odgovornosti do dvojega naroda, do ljudi na splošno, če ti ej vse skup vseeno in ne vidiš potrebe, da bi... Tongue Tongue
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #27 - 03.08.2004 at 11:06:16

japka wrote on 02.08.2004 at 18:37:16:
nisi mi odgovoril

zato ker exo lobira .. zdaj je že tako desperate, da bi mu sedlo tudi kaj preko 30   Grin
Back to top

IP Logged

X
4

Vsa moja družina je narejena
iz mesa.

Reply #28 - 03.08.2004 at 11:08:21

No, Exo, ti si tak fin eklatanten zgled mladim kakšni ne smejo postati.

Končno neka korist od tebe. Do tega trenutka sem te imel za navadno potrato prostora.
Back to top

Never argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
WWW WWW  
IP Logged

Yvonne
2
**

Živi in pusti živeti
Slovenia
Reply #29 - 03.08.2004 at 11:24:57

apostat wrote on 03.08.2004 at 11:01:48:
Ja, zato ker se treba mladina od nekoga učit - za vzgled moramo biti, vsaj po mojem osebnem mišljenju - sicer vse vodi v razsulo, zaradi razbitih družin in neurejenega družinskega življenja, kjer vlada nesoglasje, prepiri, morda ignoranca, nezanimanje za otroke - ravno tukaj je leglo, zakaj toliko mladih propada, se drogira, alkoholizira, zapada v bivanjski obup, dela samomore. Slovenci smo star narod in škoda mi je ,da propadame, da gre naša kultura v nič, ko sami sebe uničujemo s svojo samodesrtuktivnostjo. Vidiš, to ej glih tale napuh ignorantski, ko ne vidiš potrebe, da bi kaj spremenila, da ti je le zase mar in te drugi okrog ne birgajo, da je le zate lepo postlano - nikakršnega domovinskega čuta ali odgovornosti do dvojega naroda, do ljudi na splošno, če ti ej vse skup vseeno in ne vidiš potrebe, da bi... Tongue Tongue

Grin Grinti pa res znaš poskrbeti, da se jaz nasmejem od srca... Grinexo, dej mal pejt pod en ledeno mrzel tuš, da si boš malo svoje možgane zbistril....
Kot prvo ti pojma nimaš kako je meni "postlano" ker je problem (vsaj jaz mislim tako in ne predvidevam) da ti nimaš nič postlano...kdo je bil pa tvoj vzor? Vsi vzorniki so na zunaj vzorniki, na notranjost ap raje ne misli....vsi smo ljudje...a ti vidiš Slovenijo kot ne vem Ameriko?
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5