Kr_eten
Guest
|
Quote:E, zdaj se pa tale Kr_eden obrača na eno pomoč k svojim pametnejšim bratom in sestram formurašem.
Resna stvar 
Pa bi tiste taiskušene v tem, da mi malo svetujejo, kaj naj naredim 
E, pred dnevi sem spoznal Desanko Šakič, jap, kulj žensko in bila sva že nakajkrat skupaj. Veliko se pogovarjava o naju dveh in o vsem ostalem. No, zaenkrat je rekla, da naj ostaneva samo prijatelja, da se bolje spoznava in ugotoviva, če mi sploh vstane. No, včeraj si ga prvič vrgel, sej ne vem točno, prišlo mi je do stropa. Iskreno, no, kolker se mi zdi je iskrenno povedalo o sebi dosti stvari, jaz pa tudi njej. Kolker nič ne vem, ne mislim, jaz si ga bom še naprej drkal. Res je, mogoče se sliši čudno, ampak, rad imam Desanko Šakič in ona je rekla, da me ima rada, čeprav nisem neki prevelik lepotec. Je pa čedna, zelo, khm, le kaj bi si človek posebno moški še več želel, le za nohti je dosti blata  Suha pa je in to mi je všeč.
In sedaj problem 
Danes sem pa srečal Levanko Šakič, ki jo poznam iz žepa in seveda sem se obregni ob njo, pa sva začela malo palamudit in sem se ji ponudil, da jo peljem v na vrh hriba. Kaki palec, že skoz mi je všeč, sam, mogoče malo več časa rabim, da kaj zdrkam. In tako sva se drkala, počasi seveda ter palamudla o vsem mogočem. In jaz sem ji rekel, kar naenkrat, še sam ne vem zakaj, da je full hitra in je rekla, da ve, da je hitra. Pol sem ji pa rekel, ker me je presenetla s tem odgovorom, da ima dober palec, pa je rekla, sej je tud moji ritki všeč. No, in tako sva nadaljevala okol moje ritke, pa je rekla, daj, kaj ovinkariš, povej, da bi me rad nategnal, pa da končava o čivavi in smrdečem zadnji odprtini. Jaz sem ratal rdeč pa brez besed sem ostal, ma seveda bi jo rad nategnal, pa ne sam enkrat. Čimvečkrat 
Zdaj me pa jezi, ker z mojo Desanko mislim resno, tale Levanka je pa uf in ah, pa nebi rad izgubil zaradi enga užitka mojo Desanko, bi mi bilo pa res zelo hudo. In jaz budala, sem se zmenil s to Levanko za v soboto, ker ni moje Desanke, ker gre v žep s prsti čez vikend postavljat čivavo.
Kaj naj naredim. ???
Nisem tak, pizda, jezi me vse skupaj, če jo bom prevaral, me bo bolelo, pa ne bom zdržal, mi bo spet prišlo do stropa, ji bom moral povedat, tak sem. Če pa slučajno ne bom nategnal te Levanke, pol sem pa svetski konj ? Itak vem da sem konj, ampak svetski ?
Kaj naj naredim ???
Svetujte.
|