No takole, ko vas berem in potem razmišljam kaj vse ste uspeli ta ali pa oni dan napisati se prav grdo nasmejem
Vse kar smo napisali je ena velika manipulacija nad drugim, kajti, vsako besedo katero izrečemo ali zapišemo, zapišemo ali izrečemo v upanju, da bomo zmanipulirali nasprotno osebo in da bo podlegla pod naš vpliv.
Ni, in lahko še ne vem kako trdite in v nebo vpijete, da je drugače, ne, ni, vse je samo ena manipulacija nad drugimi in cilj vsega je, da zmanipuliramo in za seboj potegnemo čivečje število poslušalcev ali bralcev.
Tudi tukaj na forumu, ko pišemo, pišemo z namenom, da bi zmanipulirali čimveč formurašev in da bi vsekakor, verjeli nam ali pač potegnili za nas.
To je čista manipulacija.
Tudi osebo, katero imamo za prijatelja bomo poskušali zmanipulirati in potegniti na našo stran, saj je še lažje, saj taka oseba nam verjame bolj kot naši ( ne ) prijatelji.
In iz tega kujemo dobiček iz te maliputivnosti nad drugimi, nad osebo katera nam je prijatelj, nad mogoče ljubljeno osebo ?
In če pogledamo stanje duha v tem trenutku, recimo na forumu, sta se zaradi manipulacije, ki je nastala, mogoče tudi nezavedno, ustvarila dva tabora in vsak vleče na svojo stran, na svoj mlin in vsak ( pa ne mi rečt, da ni res ) bi rad zmanipuliral čimvečje število ljudi, da bi mu po domače rečeno, pihali na dušo in mu pomagali zmanipulirati še preostanek ljudi, ki še niso dovolj zmanipulirani, da bi ja pristopili na njegovo stran in s skupnimi močmi in manipulacijo dokazali, da so boljši.
Tako delajo tudi politiki, tako delajo tudi navadni ljudje, tako delamo vsi.
Vendar, a se zavedamo tega ali ne, tako se dela.
Vsi smo v istem shit-u, vsi mi smo manipulatorčki, ni razlike, le ta je, da enim uspeva, drugim ne, enim malo bolje, drugim malo slabše, eni pa...........

( Primer : Aryan ali po novem Madam Gola Do Pasa je en tako dober primer manipuliranja z ljudmi, ta bi še hudiča prepričal, da je Sri Krishna edini pravi Bog in stvaritelj vsega stvarstva.
Ali Šejtan Samson, ta bi ne samo hudiča, še Jezusa bi prepričal, da je Hrščaninska cerkev ljubeča, čeprav bi v roki držal še krvavi meč pravkrat uporabljen proti nevernikom, ki ne dihajo isto kot naš dragi Šejtan Samson. )
Pa še bi lahko našteval pa se mi ne da.
Brezveze.
Sama manipulacija.

Manipulator Kr_eden