Khm, khm, no, pa da še jaz dodam svoj piskrček in napišem kaj dobrega v smislu in v obliki nevtralnega bralca.
Tole Lilithino pisanje mi je resnično všeč, bral sem ga že včeraj, samo nisem se oglasil ker sem pač včeraj pisal nekaj drugega.
No, pa pogledam danes v tale prispevek in sem se tako narežal, pa hudič, še polno sline sem imel v ustih, glih sem jo mislil po grtancu dol spustiti, pa mi ni uspelo, vse sem pljunil pravac na monitor, ekran in potem, tako sem se režal, pa ne zaradi Lilithinega pisanja, ampak zaradi komentarjev, ki spremljajo to pisanje.
Čudovito, res, enkratno.
Še sedaj se smejim, resno, ne, lažem, režim se, full režim.
Preberem, Toni_Zamene, pa ne v dobesednem smislu, da se ne bo kdo zmotil, napiše, da sta mu Lilith in Moor polepšala jutro.
Čudovito, a ni to lepa novica, da nekdo pride na forum in mu nekaj napisanega polepša jutro, prekrasno, jaz se prav veselim tega, če nekomu nekaj polepša jutro, dan, večer.
In še ta čudoviti zapis, besede za dušo in z dušo. Čudovito, a ni to lepo ?
In potem pride LittleStar s svojim komentarjem, ki pravi :
Quote:Bruh bruh
.....a sem res tukaj obsojena na tole vajino zlagano naklonjenost drug drugemu?
Ne zastopim, kaj človeka tako zmoti, priznam, mene tudi včasih kaj zmoti, samo tole, tole me ne more zmotiti ker je napisano v takem umirjenem tonu, prav pomirjajoče.
In potem se nadaljuje v temu ritmu :
Toni_Zamene wrote on 07.07.2004 at 08:50:08:LittleStar, ti se samo izbruhaj.
Po bruhanju nam je vedno bolje. Je pa tudi dobro "pregledati" vsebino izbruhanega, da vidimo kaj je to tako "neznosnega" v nas.
Dobro povedano, sej rezumen človek ne more zastopiti kaj se dogaja, da nekomu nekaj polepša dan, nekdo pa mu ga že navsezgodaj hoče na vsak način uničiti.
Razmišljam, hmmmmm.
No, gremo malo naprej.
Quote:Ne rabim kaj ekstra pregledovat

Komajda znosno mi je danes pač postalo vajino v rit lezenje (tvoje in Lilithino) pri skoraj vsakem postu. That's all. Pa bi še šlo, če bi to vso silno lepoto in integriteto, ki jo njej pripisuješ oz. projeciraš v njo videl tud kje drugje (ne nujno pri meni

8)) And I will survive, of course.
Maybe.
Mislim, razkriva se nekaj, Toni_Zamene naj bi lezel v rit Lilith, Lilith pa najbrž Toniju nazaj, hmmm, in to pri vsakem postu, no, res ne zastopim, se pač nekdo z nekom ujema pri mišljenju in piše tudi v takem smislu, samo, halo, ali je že to lezenje nekam ?
Ah, pol še vi res ne veste kaj je lezenje nekam

Aha, omenja se tudi lepota, ki jo nekdo nekomu pripisuje, torej gre za zavist, lepota, ja, ja, ta lepota

Toni_Zamene, torej, spoznaj, da boš moral lepoto in integriteto videti tudi drugje, naprimer v LittleStar, no, Toni, ne bodi takšen, daj spreglej že

No, sledi naslednje :
Toni_Zamene wrote on 07.07.2004 at 09:27:38:LittleStar, žal mi je, da se ob vsem tem slabo počutiš, predpostavljam pa, da nisi najbrž edina.
Bom v bodoče bolj pozoren na to novo forumsko dimenzijo,....ampak LIlith je še vedno Lilith.
Toni_Zamene ji pove, da mu je žal, ker se zdaj ob vsem tem počuti slabo in predpostavi, da pa najbrž ni le edina, da jih je še nekaj. No, pa poglejmo naprej

Lilith je še vedno Lilith, ne pozabmo
Quote:Tu pa ti moram dat prav.
Končno potrditev, prav mu je dala, jap, no, sej ima prav, Lilith je še vedno Lilith

Najbrž se tukaj vsi strinjamo

Kaj pa potem sledi, pa poglejmo nadaljevanje naše zgodbe o zavisti in ljubusumju
Toni_Zamene wrote on 07.07.2004 at 09:57:07:LittleStar,
"moja" Lilith je

, kraljica, človek na katerem me ni strah graditi sveta in ne

.
Toliko v pojasnilo, da si ne bi kdo mislil, da sem si glede nje premislil ali mogoče zmotil.
Kako lepo napisano, da ti kar solzice na robih učk pokukajo ven.
To je prijateljstvo.
Pa gremo pogledat odgovor na to Tonijevo pojasnilo, brž, me prav zanima kaj se dogaja v ozadju
Quote:saj to, nekaj je imo sick glih tu - graditi na drugem

graditi sveta? misliš ustvarjati si iluzije?
no, pa saj, mej veselje. kar mi je ležalo na duši, sem že rekla.

LP
Ojoj, evo odgovora, hmmm, presneto, tukaj je pa že umešana duša, hmmm ali ležanje na duši, kaj za vraga bi to naj bilo ?
Aha, najbrž se je ustrašla, da gradnja ne bo kakovostna in je hotela opozoriti glavnega gradbinca, d acement ni kakovosten ali kaj ?
Kdo bi vedel kaj si je človek v resnici mislil, le kdo

Se pravi, ta gradnja naj bi bila iluzija ?
Svoje je rekla, sedaj pa, če se gradnja izjalovi, hmmm, ja, pol bo napuh velik

In spet sledi ena velika zahvala, da se stvari jemljejo takšne kot so, lepo, kajti, to je v današnjem času neke norosti še kako pomembno.
Toni_Zamene wrote on 07.07.2004 at 10:13:28:No, hvala LittleStar, da si "blagoslovila" moje veselje in me sprejela takšnega kot sem.
Vendar, ali je res jutranja zavist potolažena, je rekla vse ali še ne, bomo videli, gremo dalje, naprej, sej nazaj itak ne moremo več, kar je bilo je bilo, zato, naprej

Tukaj se pojavi gost, Apolon. Lepo napisano Apolon, hehehe, kaki niki, vendar, lepo napisano, no, poglejmo kaj in kako vidi to Apolon
Quote:Hehe, temu se reče ljubosumje in zavist, ker je Toni Zamene (Apolon) naklonjenost namenil lepi Dafne (Lilith) in ne tebi. Toni_Zamene na nek način te razumem, če ti je usojeno biti Apolon, ker verjetno trpiš...
Bravo, točno, pravilno, hehehe, kakšen zadetek v polno, center tarče je bil zadet in sedaj sledi :
Razkritje
Quote:Ja, exo.
Sem vedel, da si ti Exo, mater, ampak za kaj takega moraš biti vsaj jasnoviden, kak men gre dobro, no, sam sem prepočasen, nekdo te je že razkril

No, naprej pa Apostat, naš Exofirer razlaga in uči Tonija kaj in kako in kako je kaj s strinjanjem in nestrinjanjem.
Burna debata.
No, dodal bi še nekaj svojih zamisli, odprt je nov topik, ker je zavist in ljubosumje v tem topiku že doseglo gornjo mejo, naj teče beseda tukaj pač o tem zaradi česar je bil ta topik odprt, se pravi, beg pred navezanostjo, vse ostali zavistni in ljubosumni izpadi ljubusumnih babnc pa naj se nadaljujejo za to v primernem topiku, ki je tukajle :
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=prijateljstvo;action=display;num=...No, mislim pa, da zavist in ljubosumje ni pravi kraj za ta forum, sej tukaj smo zato, da se teh stvari naučimo rešit in da jih premagamo.
Zato zavist in ljubusumje, v topik, ki je povezava malo višje.
Pa kar veselo, da vas vidimo in vas rešimo, seveda, če se bo dalo kaj še rešiti.
Upajmo na najboljše.

Nezavistni Kr_eden