Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 1840 times)
Kr_eden
Ex Member

Nova sluz na Slovenski obali. Dopust.
04.07.2004 at 18:56:32

No, končno sem se odločil in odpeketal na našo lepo Slovensko obalo, ponubdba strašna, enkratno, no, potem se pa odpravim pogledat morje in vidim, jooojjj, vidim sluz.
Pa se tako vsedem dol na kamen in razmišljam, zakaj sluz, odkod sluz na našem morju ?
Seveda me je matral firbec in sem se šel pozanimati, kako in kaj ?
In po dolgem pogovoru s strokovnjaki, pa ne vsakimi, ampak morskimi strokovnjaki ugotovimo ob flaši piva, khm, flašah, pa mal ruma je bilo zraven, da sluz najbrž prihaja iz točno določenega mesta.
No, nakar še zvrnemo nekaj zdravilnih doz ruma ugotovim, da je najbrž bil na našem morju naval Gapevcov in da je od tega nastala sluz, hmmmm, nikol se ne ve  Cheesy Cheesy
No, drugi dan, ko sem tako z risom hodil okoli po Portorožu, le kje se je našel ta ris, da me je spremljal, sem ves obupan od te sluzi in risa odšel do svojega avta, mater, sem se kar namučil, da sem ga našel in se odpeljal.
Da, zapustil sem to sramoto in odšel v našo šumovito Bosno, lepo je bilo, jeli i pili smo sve što je palo pod ruke.
Bosna, bedar naš.
No, fino je bilo, pijanke so uspevale ena za drugo, malo nakupovanja, pa že spet pijanka, mater, še dober, da sem odšel domov, bi najbrž postal pravi pijanček  Cheesy Cheesy Cheesy
No, tudi ribice sem lovil na naši lepi, prekrasni Uni, p tudi nekaj ulovil, sem se spomnil na Exsiča, ki se je hvalil z neko centimetersko ribico na sliki, ki je tu nekje na forumu objavljena, kaka ribetina je zgrabla, mater, Exo, gdje si bio, kaka riba, da dol padeš, še slikali smo jo komaj, mene se skor ne vidi, taka ribetina  Wink
No, in je minil teden lepega življenja, brezskrbnega, pijanega, khm, no, mal rakije, pa vinčka, hehehe.
A svinjetina, da si prste obližeš, kako pečenje, jaooo, kar jedel bi pa jedel, tak dobro je bilo pečeno  Grin
Embarrassed Embarrassed Embarrassed  No, no, sej me je sram, ker sem živali jedel, sam kaj morem, tak sem  Grin

Zato bom pa naslednje leto odšel v Meko in Medino, da se klanjam  Wink

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Re: Nova sluz na Slovenski obali. Dopust.
Reply #1 - 05.07.2004 at 10:24:11

Quote:
Pa se tako vsedem dol na kamen in razmišljam, zakaj sluz, odkod sluz na našem morju ?

Odgovor se najde tule:

http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=prijateljstvo;action=display;num=...
Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #2 - 05.07.2004 at 22:46:36

Valentinaa wrote on 05.07.2004 at 10:24:11:

Mislim, Dajnomirka, totalno si zabluzila. Roll Eyes

Kaj ti pa je ?
Pa sej nisem iskal nekih bolanih člankov, da mi limaš povezave do tja, opisal sem svoj morsko pokvarjen dopust in prelepo doživetje naše matere Bosne.

Kar se pa sluzi tiče, sem pa z starimi mornari že razkril skrivnost ob vrčih piva, ruma, khm, cole itd....  Grin

Dejnomirka, dej umiri svoje strasti, pa ne mi limat bolanih povezav.  Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #3 - 06.07.2004 at 10:12:20

Bolan ali ne bolan, to je zdaj vprašanje...

P.S.: A potem ti nisi nič sluzi oplaknil v morje?  Roll Eyes
Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #4 - 06.07.2004 at 16:47:28

Valentinaa wrote on 06.07.2004 at 10:12:20:
Bolan ali ne bolan, to je zdaj vprašanje...

P.S.: A potem ti nisi nič sluzi oplaknil v morje?  Roll Eyes

Odplakniti ali ne odplakniti, to je zdaj vprašanje  Roll Eyes

Menda ne, kolker vem  Cheesy
Back to top

IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #5 - 07.07.2004 at 13:34:41

Quote:
, Exo, gdje si bio, kaka riba, da dol padeš, še slikali smo jo komaj, mene se skor ne vidi, taka ribetina  Wink
No, in je minil teden lepega življenja, brezskrbnega, pijanega, khm, no, mal rakije, pa vinčka, hehehe.
A svinjetina, da si prste obližeš, kako pečenje, jaooo, kar jedel bi pa jedel, tak dobro je bilo pečeno  Grin
Embarrassed Embarrassed Embarrassed  No, no, sej me je sram, ker sem živali jedel, sam kaj morem, tak sem  Grin
!

Zdravo muslimanski brat! A imaš rib kolko češ v Bosni, praviš, tudi krščenih? Krščenih verjetno bolj malo, tam v Herceg Bosni verjetno več, na romarski poti Međugorje, kjer se prikazuje Mati božja?  Grin
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #6 - 08.07.2004 at 13:47:59

apostat wrote on 07.07.2004 at 13:34:41:
Zdravo muslimanski brat! A imaš rib kolko češ v Bosni, praviš, tudi krščenih? Krščenih verjetno bolj malo, tam v Herceg Bosni verjetno več, na romarski poti Međugorje, kjer se prikazuje Mati božja?  Grin

Apostol Apostat, ko bova enkrat skup odšla v našo prelepo Bosno, puno cvječa, mladog mesa in Krščanskih vrednot, hehehe, pol se ti bo po vsaki poti prikazovala Marija, ti garantiram.
Nebo ti treba v Međugorje  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #7 - 08.07.2004 at 13:56:57

lol Grin Grin
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1