Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 7467 times)
LittleStar
Ex Member

Re: Beg pred navezanostjo
Reply #15 - 07.07.2004 at 10:41:09

Quote:
Hehe, temu se reče ljubosumje in zavist, ker je Toni Zamene (Apolon) naklonjenost namenil lepi Dafne (Lilith) in ne tebi. Toni_Zamene na nek način te razumem, če ti je usojeno biti Apolon, ker verjetno trpiš...

Wink

Ja, exo.

Back to top

IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #16 - 07.07.2004 at 13:26:47

Quote:
Ja, exo.

Si me pogrešala "krhka", kaj? Kaj bi ti brez svoje vesti, v kake skrajnosti bi zapadla, imaš srečo, da sem se vrnil, zato se lahko samo Bogecu zahvališ.

Kaj jaz vidim iz tega vsega? Kolikor sem opazil, se Toni_Zamene in Lilith poznata, ker pa je Toniju Lilith verjetno še posebaj pri srcu, morda celo "preveč", pa ji rad poklanja razne komplimente - vsaj tu na forumu ni šparal z različnimi pozornostmi do nje, kar res vsak slepec spregleda, morda se celo kaj dogaja med vama, ne vem...

No, tukaj pa se sedaj zaplete, ker verjetno ti poznaš Lilith, tak slučaj je bil tudi en čas pri Marjani, ki se je zapičla v Lilith, ker se verjetno njeni kot tvoji moški osebki - prijatelji, ki te obkrožajo, radi družijo s to Dafne, se zelo zanimajo zanjo, ki je vsekakor zelo atraktivna ženska, vsaj po zunanjosti sodeč. Tudi sicer se mi ne zdi slaba, ko sem se pogovarjal z njo in si naredil prvi vtis o človeku.

Torej, kje se zaplete? Tale Dafne je, če si hočete priznati ali ne, neke vrste vaša konkurentka, ima svoje ženske čare, s katerimi pritegne moške, pa vaju to moti, ker vama krade "mušterijo". Iz tega pa se poraja nevoščljivost, kar pa je slabo, če se ne znate krotiti....

No Toni, gotovo tvoji nameni niso slabi, ampak v redu je, če se od časa do časa tudi kaj ne strinjaš z Lilith in zastopaš svoje stališče, ne pa da bi ji vedno ugajal, saj menda nista identična po duši, ker ji res na vsak post odgovoriš potrdilno in pohvalno - čisto na vsakega.... Biti z nekom prijatelj, ne pomeni tudi, da se z njim z vsem strinjaš, kar on pove, prav z vsem, kot npr. z Lilith?

Back to top

IP Logged

Toni_Zamene
4

Po svoji podobi.

Reply #17 - 07.07.2004 at 13:44:56

apostat wrote on 07.07.2004 at 13:26:47:

saj menda nista identična po duši, ker ji res na vsak post odgovoriš potrdilno in pohvalno - čisto na vsakega.... Biti z nekom prijatelj, ne pomeni tudi, da se z njim z vsem strinjaš, kar on pove, prav z vsem, kot npr. z Lilith?

Apostat , te skrivnosti  ti ne izdam, pa da mi vrtaš v kolena... 8) Smiley    Tuhtaj, tuhtaj,......in spoznanje bo prišlo Smiley
Back to top

Svašta.

IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #18 - 07.07.2004 at 14:01:06

Toni_Zamene wrote on 07.07.2004 at 13:44:56:
Apostat , te skrivnosti  ti ne izdam, pa da mi vrtaš v kolena... 8) Smiley    Tuhtaj, tuhtaj,......in spoznanje bo prišlo Smiley

Si se pravkar izdal, sem te prečital, he ,he... Vse kar je potrebno vedeti, že vem, ker se sam izdajaš, tvoja dejanja te izdajajo. Pa prijel si za vabo! Očitno ti je dišal črv na trneku, da si tako hlastno zagrabil?  Grin

Kdo se zdaj tu moti, je vprašanje?
Wink
Back to top

IP Logged

Toni_Zamene
4

Po svoji podobi.

Reply #19 - 07.07.2004 at 14:09:48

apostat wrote on 07.07.2004 at 14:01:06:
Očitno ti je dišal črv na trneku, da si tako hlastno zagrabil?  Grin

Kdo se zdaj tu moti, je vprašanje?
Wink

Toni_Zamene je vegetarijanec...očitno ga je na vabi pritegnilo nekaj "drugega".  Vprašanje ostaja  neodgovorjeno. Lips Sealed
Back to top

Svašta.

IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #20 - 07.07.2004 at 14:16:28

Toni_Zamene wrote on 07.07.2004 at 14:09:48:
Toni_Zamene je vegetarijanec...očitno ga je na vabi pritegnilo nekaj "drugega".  Vprašanje ostaja  neodgovorjeno. Lips Sealed

Ah, ne bi se mogel uprti mlademu ocvirku, jao,jao... Mlado friško meso ? Ne vem, če si tako stanoviten in kreposten, saj si moški, ki je "žrtev" hormonov, da b ise vzdržal in odrekel zaftik pečenki.... No, saj ni hudega, saj vsi grešimo, hi hi Samo ne zanikati! Grin Testosteron je močnejši kot ti?  Cheesy
Back to top

IP Logged

Toni_Zamene
4

Po svoji podobi.

Reply #21 - 07.07.2004 at 14:49:52

apostat wrote on 07.07.2004 at 14:16:28:
Ah, ne bi se mogel uprti mlademu ocvirku, jao,jao... Mlado friško meso ? Ne vem, če si tako stanoviten in kreposten, saj si moški, ki je "žrtev" hormonov, da b ise vzdržal in odrekel zaftik pečenki.... No, saj ni hudega, saj vsi grešimo, hi hi Samo ne zanikati! Grin Testosteron je močnejši kot ti?  Cheesy

Ah, Apostat, testosteronski moški ,ti to meni ponujaš, da me malo vzameš v poduk  ali kaj ?
Apostat, ne mi tega vzeti kot žalitev, ampak moram povedati, da me ti t.i. testosteronski moški niste nikoli prepričali. Vse to je veš ena sama beda.

No ja, vseeno mi bo kakšen tvoj nasvet v tej smeri  vseeno dobro del. Smiley
Back to top

Svašta.

IP Logged

m
5
p

Reply #22 - 07.07.2004 at 15:05:32

apostat wrote on 07.07.2004 at 13:26:47:
pri Marjani, ki se je zapičla v Lilith,

sem bila prijazno opozorjena, da se me na forumu omenja Smiley

exo, a lahko elaboriraš, o čem govoriš?
quoti in linki ne bi bli napačna poteza Smiley
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #23 - 07.07.2004 at 20:48:11

Khm, khm, no, pa da še jaz dodam svoj piskrček in napišem kaj dobrega v smislu in v obliki nevtralnega bralca.
Tole Lilithino pisanje mi je resnično všeč, bral sem ga že včeraj, samo nisem se oglasil ker sem pač včeraj pisal nekaj drugega.
No, pa pogledam danes v tale prispevek in sem se tako narežal, pa hudič, še polno sline sem imel v ustih, glih sem jo mislil po grtancu dol spustiti, pa mi ni uspelo, vse sem pljunil pravac na monitor, ekran in potem, tako sem se režal, pa ne zaradi Lilithinega pisanja, ampak zaradi komentarjev, ki spremljajo to pisanje.
Čudovito, res, enkratno.
Še sedaj se smejim, resno, ne, lažem, režim se, full režim.
Preberem, Toni_Zamene, pa ne v dobesednem smislu, da se ne bo kdo zmotil, napiše, da sta mu Lilith in Moor polepšala jutro.
Čudovito, a ni to lepa novica, da nekdo pride na forum in mu nekaj napisanega polepša jutro, prekrasno, jaz se prav veselim tega, če nekomu nekaj polepša jutro, dan, večer.
In še ta čudoviti zapis, besede  za dušo in z dušo. Čudovito, a ni to lepo ?  
In potem pride LittleStar s svojim komentarjem, ki pravi :
Quote:
Bruh bruh  
.....a sem res tukaj obsojena na tole vajino zlagano naklonjenost drug drugemu?  

Ne zastopim, kaj človeka tako zmoti, priznam, mene tudi včasih kaj zmoti, samo tole, tole me ne more zmotiti ker je napisano v takem umirjenem tonu, prav pomirjajoče.  
In potem se nadaljuje v temu ritmu :
Toni_Zamene wrote on 07.07.2004 at 08:50:08:
LittleStar, ti se samo izbruhaj.
Po bruhanju nam   je vedno bolje. Je pa tudi dobro "pregledati" vsebino izbruhanega, da vidimo kaj je to tako "neznosnega" v nas.

Dobro povedano, sej rezumen človek ne more zastopiti kaj se dogaja, da nekomu nekaj polepša dan, nekdo pa mu ga že navsezgodaj hoče na vsak način uničiti.
Razmišljam, hmmmmm.
No, gremo malo naprej.
Quote:
Ne rabim kaj ekstra pregledovat  Roll Eyes Komajda znosno mi je danes pač postalo vajino v rit lezenje (tvoje in Lilithino) pri skoraj vsakem postu. That's all. Pa bi še šlo, če bi to vso silno lepoto in integriteto, ki jo njej pripisuješ oz. projeciraš v njo videl tud kje drugje (ne nujno pri meni  Grin8)) And I will survive, of course.

Maybe.

Mislim, razkriva se nekaj, Toni_Zamene naj bi lezel v rit Lilith, Lilith pa najbrž Toniju nazaj, hmmm, in to pri vsakem postu, no, res ne zastopim, se pač nekdo z nekom ujema pri mišljenju in piše tudi v takem smislu, samo, halo, ali je že to lezenje nekam ?
Ah, pol še vi res ne veste kaj je lezenje nekam Smiley Smiley
Aha, omenja se tudi lepota, ki jo nekdo nekomu pripisuje, torej gre za zavist, lepota, ja, ja, ta lepota Smiley
Toni_Zamene, torej, spoznaj, da boš moral lepoto in integriteto videti tudi drugje, naprimer v LittleStar, no, Toni, ne bodi takšen, daj spreglej že Smiley Smiley Smiley
No, sledi naslednje :
Toni_Zamene wrote on 07.07.2004 at 09:27:38:
LittleStar, žal mi je, da se ob vsem tem slabo počutiš, predpostavljam pa, da nisi najbrž edina.

Bom v bodoče bolj pozoren na to novo forumsko dimenzijo,....ampak LIlith je še vedno Lilith. Smiley

Toni_Zamene ji pove, da mu je žal, ker se zdaj ob vsem tem počuti slabo in predpostavi, da pa najbrž ni le edina, da jih je še nekaj. No, pa poglejmo naprej Smiley
Lilith je še vedno Lilith, ne pozabmo Smiley
Quote:
Tu pa ti moram dat prav. Undecided

Končno potrditev, prav mu je dala, jap, no, sej ima prav, Lilith je še vedno Lilith Smiley
Najbrž se tukaj vsi strinjamo Wink
Kaj pa potem sledi, pa poglejmo nadaljevanje naše zgodbe o zavisti in ljubusumju Smiley
Toni_Zamene wrote on 07.07.2004 at 09:57:07:
LittleStar,
"moja" Lilith je  Smiley, kraljica, človek na katerem me ni strah graditi  sveta in ne  Undecided.

Toliko v pojasnilo, da si ne bi kdo mislil, da sem si glede nje premislil ali mogoče    zmotil.

Kako lepo napisano, da ti kar solzice na robih učk pokukajo ven.
To je prijateljstvo.
Pa gremo pogledat odgovor na to Tonijevo pojasnilo, brž, me prav zanima kaj se dogaja v ozadju Smiley
Quote:
saj to, nekaj je imo sick glih tu - graditi na drugem Undecided
graditi sveta? misliš ustvarjati si iluzije?
no, pa saj, mej veselje. kar mi je ležalo na duši, sem že rekla.  Tongue

LP

Ojoj, evo odgovora, hmmm, presneto, tukaj je pa že umešana duša, hmmm ali ležanje na duši, kaj za vraga bi to naj bilo ?
Aha, najbrž se je ustrašla, da gradnja ne bo kakovostna in je hotela opozoriti glavnega gradbinca, d acement ni kakovosten ali kaj ?
Kdo bi vedel kaj si je človek v resnici mislil, le kdo Smiley
Se pravi, ta gradnja naj bi bila iluzija ?
Svoje je rekla, sedaj pa, če se gradnja izjalovi, hmmm, ja, pol bo napuh velik Smiley Smiley Smiley
In spet sledi ena velika zahvala, da se stvari jemljejo takšne kot so, lepo, kajti, to je v današnjem času neke norosti še kako pomembno.
Toni_Zamene wrote on 07.07.2004 at 10:13:28:
No, hvala LittleStar, da si "blagoslovila" moje veselje in me  sprejela takšnega kot sem.

Vendar, ali je res jutranja zavist potolažena, je rekla vse ali še ne, bomo videli, gremo dalje, naprej, sej nazaj itak ne moremo več, kar je bilo je bilo, zato, naprej Smiley

Tukaj se pojavi gost, Apolon. Lepo napisano Apolon, hehehe, kaki niki, vendar, lepo napisano, no, poglejmo kaj in kako vidi to Apolon Smiley
Quote:
Hehe, temu se reče ljubosumje in zavist, ker je Toni Zamene (Apolon) naklonjenost namenil lepi Dafne (Lilith) in ne tebi. Toni_Zamene na nek način te razumem, če ti je usojeno biti Apolon, ker verjetno trpiš...
Wink

Bravo, točno, pravilno, hehehe, kakšen zadetek v polno, center tarče je bil zadet in sedaj sledi :
Razkritje  Grin Grin Grin Grin
Quote:
Ja, exo.

Sem vedel, da si ti Exo, mater, ampak za kaj takega moraš biti vsaj jasnoviden, kak men gre dobro, no, sam sem prepočasen, nekdo te je že razkril  Tongue Tongue Tongue
No, naprej pa Apostat, naš Exofirer razlaga in uči Tonija kaj in kako in kako je kaj s strinjanjem in nestrinjanjem.
Burna debata.

No, dodal bi še nekaj svojih zamisli, odprt je nov topik, ker je zavist in ljubosumje v tem topiku že doseglo gornjo mejo, naj teče beseda tukaj pač o tem zaradi česar je bil ta topik odprt, se pravi, beg pred navezanostjo, vse ostali zavistni in ljubosumni izpadi ljubusumnih babnc pa naj se nadaljujejo za to v primernem topiku, ki je tukajle :
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=prijateljstvo;action=display;num=...

No, mislim pa, da zavist in ljubosumje ni pravi kraj za ta forum, sej tukaj smo zato, da se teh stvari naučimo rešit in da jih premagamo.

Zato zavist in ljubusumje, v topik, ki je povezava malo višje.
Pa kar veselo, da vas vidimo in vas rešimo, seveda, če se bo dalo kaj še rešiti.
Upajmo na najboljše.
Grin Grin Grin Grin Grin

Nezavistni Kr_eden  Cheesy Cheesy Cheesy
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #24 - 07.07.2004 at 23:03:49

Quote:
Ne rabim kaj ekstra pregledovat  Roll Eyes Komajda znosno mi je danes pač postalo vajino v rit lezenje (tvoje in Lilithino) pri skoraj vsakem postu. That's all. Pa bi še šlo, če bi to vso silno lepoto in integriteto, ki jo njej pripisuješ oz. projeciraš v njo videl tud kje drugje (ne nujno pri meni  Grin8)) And I will survive, of course.

Maybe.

Če je meni nekaj neznosno, to ignoriram. Poskusi še ti in ne boš imela potrebe po bruh, bruh.... 8) Wink Kaj praviš?
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #25 - 07.07.2004 at 23:07:42

Lilith wrote on 06.07.2004 at 17:41:51:
Naj bo naše hrepenenje po navezanosti še tako močno, je v nas očitno še nekaj, kar si želi samote, svobode in ločitve. Prav o tem govori klasični mit o Dafni in Apolonu.

Zaradi tega pa je nujno, da imamo v odnosu tudi čas zase, da se umaknemo za nekaj uric ali dni, ko začutimo potrebo po tem.
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #26 - 07.07.2004 at 23:12:53

Alex, dobro si povzetek naredil.

Khm, da ne bo kdo slučajno rekel, da ti v rit lezem? Grin Grin
Back to top

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #27 - 07.07.2004 at 23:28:51

Quote:
Zaradi tega pa je nujno, da imamo v odnosu tudi čas zase, da se umaknemo za nekaj uric ali dni, ko začutimo potrebo po tem.

Ob čemer naj dodam, da je pomembno, da partner naše potrebe po samoti ne doživlja kot lastne zapuščenost in našega hrepenenja po bližini ne doživlja kot dušenja njegove osebe.
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #28 - 07.07.2004 at 23:31:47

Lilith wrote on 07.07.2004 at 23:28:51:
Ob čemer naj dodam, da je pomembno, da partner naše potrebe po samoti ne doživlja kot lastne zapuščenost in našega hrepenenja po bližini ne doživlja kot dušenja njegove osebe.

Za to pa je potrebna komunikacija med partnerjema. Pol ni panike.
Back to top

IP Logged

Mae
5

Universe
Reply #29 - 08.07.2004 at 08:09:35

Kr_eden, maš rad dokumentarce?  Wink Dobr ti gre. Lp.  Smiley
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2 3