Kr_eden
Ex Member
|
alterego wrote on 17.06.2004 at 13:09:43:Ko sem prebiral dnevnik o sebi, katerega si zapisujem tukaj na forumu, ko sem si vse napisal kar naj bi počel, so me napadli takoj in to kar po vrsti, Jakob, Iga, Andres in Inkvizicija sem pomislil na tole:
-večina moških je mišljenja, da je garant za neko zvezo le to, da dobro "povaljaš" žensko, mogoče mi bo uspelo, pa se sprašujem, če je res to, da ženska samo čaka na moj thingy in na čisto nič drugega. Moj je trd in pripravljen, rad bi osrečil katero, je že trenutek nastopil, da začnem ? Od tod izhaja tudi moj izraz "osrečiti" žensko, ker še nekateri moški tega ne veste in fantazirate, da ste neki jebači, meni si vzemite za vzor, da je ženska srečna zaradi tega, ker je seksala z vami. Če z menoj, potem je resnično srečna  Kako plitko in površno razmišljanje imate, jaz že vem, kažem vam na totalno nepoznavanje ženske psihe! Vprašajte mene o takih zadevah, da se ne boste smešili pred drugimi. Ženski moraš nuditi veliko veliko več kot seks, tudi vina in kruha ji moraš kdaj pa kdaj dati, da jo lahko zares osrečiš, če je pa spolno ne morete osrečiti, ker ste že v letih, se svobodno javljam, da to počnem namesto vas, tukaj sem mislil na kruha in vino, predvsem pa se ji moraš znati čustveno odpreti, ko je pijana tak ne ve za sebe, da se ne fiksaš izključno samo na potrebo po fizičnem kontaktu, ampak da se ji v celoti posvetaš, čustveno in telesno, da zadostiš njene potrebe po nežnosti, bližini in komunikaciji, da ji izkazuješ ljubezen, flirtaš z njo, jo ljubkuješ in izkazuješ pozornost. Moški seveda tega ne potrebujemo in zato nam tega ženske niso dolžne zagotavljati.
Problem je v tem, da moški v večini primerov čustveno zanemarjajo žensko, to vem iz lastnih izkušenj, dolgoletna tradicija, ker si mislijo, če jo seksualno zadovoljujejo, da je to vse, kar si je želela. Tu se sedaj vidi, koliko impotentnežev s "trdim" je med moškimi, ki v bistvu ne znajo zadovoljiti ženske, saj ne znajo prisluhniti njenim globljim potrebam, ki pa se ne vežejo in jo zreducirajo zgolj na seksualnost, ampak ženska kot moški je veliko več kot samo spolno bitje... To vem vse iz lastnih izkušenj mojega trdega prijatelja
|