Angel
5

The Voice of an Angel
Kranj
ja je lepo tudi brati:
x & Y =
no kaj?
nč. Severina?
sploh pa, da se vrnem na temo. menim, da se spolnost v biti sploh ne propagira tako, kot bi se lahko. izuzemimo filme, pa revije pa net., je vse bolj tako za otroke strašit narejen.
spolnost sama kot taka, je še marsikje drugod po svetu tabu tema.
mogoče zaradi versko moralnih norm, ali pa cenzure. je delno to kar prav, že zarad mladine in otrok. tudi na netu, bi mogol vsaj mal bremzat zarad mularije kake strani, al pa neredit dostop samo polnoletnim in bolj zrelim osebam, ne pa da otroci gledajo in berejo vse mogoče in nemogoče, pol so pa samo zmedeni in nič drugca.
mi je ravno ob tejle Severini prišlo na misel, kako zelo bad je mogl bit vse skupaj tud za njo. ne samo, da so jo gledal na vseh mogočih PC-jih in slekel totalno s svojimi komentarji do nacga, tud bi lahko sama kaj več nardila, da bi to preprečla. ko je vse skupaj prišlo v javnost, je bilo definitivno prepozna. žal.
morem pa rečt, da je čedna ženska, pa me uni bedni komentarji enih žensk, ki najdejo na njej ne vem kakšne pomakljivosti ful motjo. je luštana, pa silikonski žnabli gor al pa dol, sem vidla smo slike, fima ne.
mal prav al ne?
|