Evo zdej ko ze dolgo nisem nic pisal morm neki da ne boste mislil da me ni vec tuki

Nekaj mojih dognanj (pisal bom po domace upam da se boste znasli)
Voda. Nas odzeja. Ja ampak tudi duhovno. Ko boste imeli slab dan (ne ko vas sef nadere ampak ko se tako pocutite) postudirajte koliko vode ste popili.
Hladno vreme. Ja za letos sem ze pozimi obljubil bolj hladno vreme ampak sedaj studiram da malo "popustim"

Moznost imam imeti tako vreme do zacetka junija ali pa celo septembra ce so zelje taksne.
Snowball: cool, kok si kej. Si se naspal? Prakticiras kar sem ti rekel.
Prihodnost; ni vedn dobr vedit vse naprej ker potem ni vec zanimivo.
Exco: ,...... ............ ....................... ................................... malo se zamisli, kaj si zelis in kaj bos naredil na tem. Mislim bolj duhovno podrocje.
Kot sem ze snowu rekel. Podrite zidove okoli sebe. Bo boljsi razgled! Zidovi so vase skrbi, pretirane zelje,...
Strah: - strah pred nevednjostjo, ker ce bi vedeli se ne bi bali (potem bi iskali resitve)
Ljubezen: - dosti podobno kot upanje. Eno najmocnejsih clovekovih orozij. Karin fant in srceva kraljica. Treba je paziti da se ne obrne proti cloveku, kot sem ze rekel je eno najmocnejsih orozij
Temna stran: blato Ne valjajte se po blatu ampak se ostanite ocisite in poletite kot ptice.
Bog je sila, kot veter na morju. Ne da se ga prijeti, ne da se ga vonjati niti okusiti. Je moc ki lahko v vase jadra zanese moc s katero boste prisli kamor boste hoteli.
Gledanje na daljavo: men je zgleda prirojeno, drugace pa priporocam da se zamislite na eno osebo, ki vam je ljuba. Sprostite se in pustite da vas misli same nesejo. Ce obcutite jezo do osebe, to verjetno pomeni da je oseba jezna,... Gledanje je pa vsaj pri meni tako kot bi gledal "zatemnjeno sliko". Za barve se je treba fino zbrati ostalo se gre

Ce se ne morate za nekaj odlociti si predstavljajte da ste si ze to kupili, dobili, sprobali,... in si predstavljajte kako se pocutite sedaj.
Tisti, ki imate se kaj domislije, jo ohranite. Domislija je energija, ki vam bo pomagala razvii vase sposobnosti. Zakaj pa mislite da so otroci vedno dobre volje.

Nc fajn se mejte in se se kej cujemo

Lp vsem
P.S.: pa nobenih zamer, drgac pa poslte kak PM ce kirga kej zanima