Angel
5

The Voice of an Angel
Kranj
nič nis čist povprečna. zakaj pa se tko mal ceniš? ne vem sicer, kaj te je obsedlo, da tko razmišljaš o sebi, vem pa prov dobr, da se dokler je človek živ, da vse popravit. pol pa itak ni nč več važen, kaj si, pa kaj nisi.
je človek lahko vse, kar hoče. tud Severiana, al pa angel. tud genij s posebnimi sposobnostmi in nadpovprečnim IQ-jem. tud bebec, če se tko počut.
ej draga moja. zazri se v ogledalo in vzem list papirja. pol pa napiši tvoje najboljše vrline, pa izoblikuj svoje obline. Pa pozab, da imaš sploh kako slabo lastnost. pol pa pojdi v svet in stestiraj svojo samozavest na prvem človeku, ki ga srečaš. lepo se mu nasmej, poklon mu lep pogled, rec mu kej lepga...pol mi pa povej, kako ti je uspelo.
mislm, da bo uni al pa una vedu in začutu, da si enkratna, popolna, dobra, očarljiva in na moč poželjiva beyba al pa ženska.
pa ne me basat, da se ne da. pol pa lepo vsak dan treniraj kako svojo sposobnost. ne vem kaj, kar pač znaš. ni važen al znaš dobr kuhat, al likat, al slikat al pet, al brenkat na moške strune. pol pa vsak dan sama sebi reč, da imaš čudežne roke in neverjetno nadnaravno moc. lahko si zdravilka kogar koli hočeš. pol pa povej drugim, da se spoznaš tud na nebo in zvezde, pa na usodo in na vse jasnovidnosti na svetu. ni važn, če blefiraš, ja kdo bo pa vedu razen mene.
bom slišala do nebes, kako si uspela. definitivno si ti najboljša. ti je že kdo rekel, da si popolna? ma, pa kva je s tem folkom? a so slepi?
lp Angel
|