Ok, si me zmamu v svoje zanke in uganke....

Me je v biti zmamu naslov: SLUZ....

a je to kej za pojest?
Sluzasto zdrizasto, nosna sluz, topla sluz, zdrizasta zmes sluzi nekih misli...

Benti, kva je pa to?
Pa ne me basat z delom, pa pol kokr, da je to eden point in uvertura v moje delo... Sama lahko počnem več stvari hkrati, mal sem žal hiper-aktivna, kaj pa morem, popolen tko ni nihče, mogoče si ti, ki se sluzasto oklepa neka brvi...
naj ostane pri tem, razumeti nekoga je umetnost empatija, vživljanje v njegova čusta in misli, siciranje njgovih besed in dejanj, na koncu pa se vse sfiži v eno SLUZ...si mislu slino?
Sliniti, posliniti, zlizati...

Bi se mogu človek s tabo zalizat, pol pa pisat o sluzi in sluzastem stanju, v robček obristat, kar je ostalo...
Bom napisala, da v pogovoru (sem to že pisala) nikoli nihče ne more biti manj, kot je začel, ker je dilalog tako kakor kri za telo, pretaka se v telesu, al pa slina v gobču...ne vem, ali je na koncu sluzasto, ali drsi al ne... Vživeti se v čustva drugega, recmo tebe, ki pišeš kako se ti bruha, je v biti nevarno početje. Če se nekomu bruha, pomeni, da mu ni dobr, pol mu je pa po vseh zakonitostih lajfa potrebna prva pomoč, mu skuhat kakšnega čajčka, mal potolažit in povedat, da ni tko hudo, da kazlalo se ne bo!
No, kako ti lahko pomagam?
Ti nasujem mal algelskega čarobnega prhu,
skodeličo angeljskega čaja,
mogoče pomaga kaka lepa beseda,
al pa seveda...
en poljub na lička,
obrist to sluz iz tvojga teleščka,
te mal požgečkat,
napotke ti dat,
zasanjat v sen,
žen al pa šen,
mal akupunkture,
mal bioenergije,
zavrtet kako lepo musko,
mal zaplesati
in en nasvet ti dati...
Ah Angel, bot no že tiho,
da revežu res se ne bo od tebe kozlalo...
te bo pobruhu,
z uno S l u z j o,
zdrizasto,
leplivo,
žgečkljivo,
smrdljivo stvarjo...
TE BO POBRUHU
Lep dan ti želim, totalno nič dela, veliko sluzi in nobene skrbi!

sluzasti angelček

[color=Pink][/color]