Kr-eden.Mislim,da imaš v nekaterih pogledih prav,čeprav se mi zdi,da malo pretiravaš,ampak v nekaterih pogledih imaš prav.Res je,da včasih pišemo eno,čutimo pa drugo,se pravi pišemo,kako je treba vse sprejemat,itd.,itd.,čutimo pa v tistem trenutku čisto drugače.Oziroma bom pisala kr v prvi ednine.Zakaj tako?Lahko ti povem zase,drugi bojo pa sami zase,če bojo želeli.Glede na to,da zelo rada berem in se izobražujem na področju duhovnosti in osebne rasti,velikokrat preberem,slišim in
tudi sama čutim tako,da nas lahko reši le ljubezen.Reši v tem smislu,da zmanjšamo nasilje ali pa ga celo odpravimo(ti temu praviš utopično enoumje,če se ne motim),itd itd in kar še spada teh stvari zraven.In ker si včasih tako zelo želim,da bi svet resnično deloval tako,še posebej in najprej pa jaz,si včasih
nočem in ne zmorem priznati,da do nekoga čutim tudi agresijo in jo zato potiskam čim globlje,kajti tega dela sebe takrat ne maram,ne želim biti takšna.In bolj ko potiskam vase svojo agresijo do drugih,bolj se to kaže navzven in sicer tako,da obtožujem druge,kako so grozni,ker niso tako ljubeči in oh in sploh,v resnici pa
obtožujem samo sebe za ta ista dejanja.In valda tut če nič ne rečem,ljudje začutijo to mojo agresijo,ti dojemaš to kot hinavščino,nekdo drug kot nekaj drugega,itd.In potem,ko si priznam,
da nisem slaba oseba,če sem jezna,če sem kdaj zoprna,žalostna,če kdaj obsojam in kar je še takšnih stvari,potem pride do čudežnega preobrata in začnem bolj mirno sprejemat ljudi,ki to kažejo v isti ali pa v veliko hujši obliki,ker vem,da imamo vsi v sebi vse(od tega,da obtožujemo,smo agresivni,sovražimo,smo sposobni tut ubit,itd,itd,v neskončnost oziroma kolikor človek premore lastnosti-tudi dobrih).Zakaj pride pri meni do preobrata?Ker se več ne obsojam,da nisem popolna in najdenm v tisti lastnosti,ki jo imam za slabo darilo.Npr. nekaj časa sem imela težave z jezo in sem bila...he he jezna na tiste,ki so bili jezni.Dokler si nisem priznala in dojela,da je jeza do neke mere ok,saj si z jezo postavljam meje oziroma se postavim zase,če je to potrebno.In podobno je tudi z drugimi stvarmi.In vsak dan jih odkrijem več,težko pa si je priznat,da si takšen in takšen,še posebej,če so ti v otroštvu skos dajali občutek,da si slaba oseba,če si izražal določene aspekte svoje osebnosti.Zato jih nočemo videt,kar si lepo ugotovil in imaš prav.Ampak mislim pa,da imaš ti tudi nekaj takšnih stvari,ki pa si jih tut nočeš priznat,ampak pustmo zdej to,saj ne govorimo o tebi,ampak o nas oziroma o sebi.
Uh...Čist sem se razpisala,upam,da ni blo predolgo,da niste že na sredini nehal brat.

In Kr_eden,
hvala ti za tole,da si sprožil ta topic,saj sem o sebi zopet nekaj pomembnega odkrila.V bistvu hvala meni

,ker sem videla priložnost za rast in jo tudi izkoristila.Mislim,da je Lillith prav to hotela takrat od nas,da to priznamo,ampak očitno ni bil pravi trenutek.
Upam,da te to sedaj manj muči,da si dobil odgovor na svoja vprašanja,jst vem,da sem jih.Želim ti lep dan(brez prikrite agresije

)