Devi wrote on 26.02.2004 at 20:33:57:v bistvu ne vem točno na katero stvar in na koga misliš z grobimi osebnimi napadi, sam je res, da je tukaj gor dosti seciranja (ampak ne vedno nujno v negativnem smislu, včasih ti hoče kdo tud na nek svoj način pomagat, pa čeprav je mogoče za tebe napačen in ga ne jemlješ dobronamerno, včasih je kdo prizadet zarad česa, kar si ti rekla, pa se na tak način odzove, se mi zdi, da so redko ljudje zlobni iz čiste zlobe)
lahko pa pomaga, če rečeš: Dost mam, sebe v rit vgrizni, če te kej moti...

(če že nočeš bit nesramna pa sam Dost je blo, dej mi mir!)
Devi, ne me basat!
Če tvoje besede pretvorim v prakso, sta v bistvu Exo in Kr_eden s svojimi daleč-preko-meje-segajočimi izpadi želela na svoj način pomagat. In ja, je veliko hasnilo, če jima je kdo napisal: Dost je blo, dej mi mir. Ah, daj no. Čista fantazijska pravljica.
Quote:A res kdo misli, da je problem v forumu....adminih...kaj vem vse čem?
(Kali) Ne, problem je v ljudeh na forumu in v tem, da tisti, ki so to postavili na noge, ki so dalj časa tukaj, ki so zaradi svojega udejstvovanja med administratorji, moderatorji... dopuščajo, da se dogaja, kar se, da je že nekaj časa nazaj to prestopilo vse meje.
Ampak tako kot imam feeling, se med vami nekaterimi, ki imate tam zgoraj svoj zaprti del foruma dogaja ena izmed dveh možnosti:
1. da tako fejst debatirate med sabo v tistem zaprtem delu o
stanju tukaj doli, da zmanjka zagona, da bi kakšna kapljica
teh vaših debat ali pa predlogov pricurljala tukaj dol
2. da ste vsi že do take mere samouresničeni, da se vam ne
zdi vredno ukvarjat s tem kaosom tukaj spodaj
Tisti tam zgoraj se prezentirate v vlogi apatičnih lipovih bogov, saj mislite, da je nekje tukaj med vso tematsko solato zapisanih nekaj zlatih pravil obnašanja čisto dovolj. Ja in samoregulacija foruma je vroča beseda v zadnjih dneh. Samoregulacija, ki ščiti vztrajne provokatorje.
In še to: veliko hitrejše in burnejše reakcije na pisanje npr. Me&Myself-a in Kr_nekega kot pa na nekaj časa nazaj nesramne provokacije Exota in Kr_edna so lep izraz dvojnih meril.
In kje se sedaj vidi tisto čiščenje foruma, ki ga je par mesecev nazaj tako napovedoval A.?

ex