Andres wrote on 15.08.2004 at 02:46:34:Eden se po v cerkvi kobaca, drugi v džamiji, oba pa lažeta. Slaba vernika sta, a obenem tudi dobra verska fanatika.
Na žalost pa oba, vsak o svoji religiji le bereta, težavo vama dela ko je treba svete zapovedi uresničevati.
Z drugo besedo. Poln gobec, prazna rit.
Andres
Andres, si opazil, da si ti to, za kar smatraš za druge, da so? Ne odnehaš in ne odnehaš, človek te lepo na miru pusti, ampak vedno znova in znova začneš "podjebavat", potem pa če ti kdo kaj nazaj pove, pa je ogenj v strehi, na njega se prilepiš ko klop in mu počasi piješ kri; pri tem pa sebe najbolj oškoduješ, ko pokažeš svoj drug obraz, posebaj ko črtiš druge z ne prav lepo izbranimi besedami in me vse povprek kriviš, kot včeraj na primer, ko si metal ven laži, ko si me imel za Maxtor_ja in nevemkoga vse, čeprav bi lahko IP preveril in videl, da to nisem jaz, ker ima drug IP, ampak nisi bil niti toliko živ, da bi napisal ukaz /whois exorcist.... Tisto ti tudi nisem rekel kreten jaz, včeraj niti ene same žale besede, ampak moja boljša polovica, pa ne verjameš, čeprav če bi se malo pozanimal bi ti lahko potrdila to Rose, da govorim resnico, če že meni nič ne verjameš. Ne psoval si me in me zmerjal z gay-jem, idiotom, tranvestitom in kaj jaz vem še kaj..... vse po krivičnem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lahko vsaj odnehaš, Andres, kajti sam si zapadel v ekstremizem in sovraštvo......

Kdaj boš začel sežigati čarovnice na forumu?
???