Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 8527 times)
Mae
5

Universe
Re: MANA
Reply #15 - 13.04.2004 at 20:01:28

Sem dobila tut jst recept dons. Mal bi gor dodala k Iginem receptu. Tam, kjer je olje, je mišljeno 1/4 l olja. Tam, kjer se peče, pa je mišljeno 30 minut na 170 stopinj C.  Smiley

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

sparkle
Guest

Re: MANA
Reply #16 - 14.04.2004 at 10:06:03

Grin Grin Grin

mi je ta kruh za srečo dala ena kolegica. Pa sm testo domov prinesla, ker mi je biu okus full dobr. Ko sm doma razložila kaj to je, so se vsi zgražal, da to je zih se vmes 3x pokvarl, ker se pač samo dodaja v star testo neki (kao zato ker je mlek not Cheesy).. No pol je mami neki na sihtu razlagala od tega in so sodelovke panike zagnale, da nej to vrze stran, ker naj bi prnesu ene parm nesreco... Valda moja mami nasede, tist res stran vrze.. najbl fora je pa bla, da takrt k je biu testo u bajt, je crknu pekač, crknu komp, bojler pa še avto je neki začel nagajat  Shocked K je to mami stran vrgla, je kao avto biu čist kul, bojler je spet začel delat (sam to pa čist zares), komp še kr crkuje, pekač je pa fotr mogu popravt 8)...
lahk da je blo golo naključje, da smo mel vse ze dotrajan  ???, ali pa je tale kruh res nesrečo prnesu... Čeprov, k je mami paniko zganala, smo se vsi norcval, vključno z atijem. Pol k je slo to stran, pa so se stvari popravle, je pa še on začel šimfat  testo Grin Grin

lep dan Kiss
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2