Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Read 6498 times)
A.
Ex Member
rabimo pomoč dve
08.01.2004 at 15:27:49
 
Za organizacijo sončne osebnosti leta 2003 bi potrebovali, eno simpatično asistentko, ki bi pomagala pri podelitvi priznanj in nagrad udeležencem.


dobrodošeli bi bil tudi:
sponzor za cvetilčne aranžmaje
in sponzor za prigrizke za ene 100 ljudi (piškoti + sok)

ostalo smo uredili.

Podelitev bo 20.1 ob 16.30 uri v galeriji equrna.

glede kulturnega programa mogoče bi kdo tam rad prebral kakšno pesem?
Back to top
 
 
IP Logged
 
A.
Ex Member
Re: rabimo pomoč dve
Reply #1 - 21.01.2004 at 09:15:23
 
hvala vsem:

Za vso pomoč pri organizaciji prireditve Sončna osebnost leta bi se najprej radi zahvalili vsem revijam in časopisom, ki so bili pobudnik, soorganizator in medijski pokrovitelj akcije, nato bi se radi zahvalili sponzorjem in donatorjem: galeriji Equrna, ki je prispevala prostor, Fructalu ki je prispeval osvežilne sokove, in ostalim sponzorjem, ki ne želijo biti imenovani, predvsem pa bi se rad zahvalil tem mladim, umetnikom in pisateljem: Royu Goreyi, ki je vsem 20 nominirancem podaril knjigo z naslovom "Tam, kjer je volja, je tudi pot", in Jasni Martinjak, ki je za Sončno osebnost leta 2003, prispevala unikatno darilo, ročno poslikano majčko z motivom sonca in nenazadnje seveda glasbenikom Tomažu in Jasni ter Janeza in Jožeta, ki sta igrala na yidaki in posodila ozvočenje, ki so s čudovito glasbo popestrili to prireditev.  
Zahvaljujemo se tudi ekipi podjetja siix za oblikovanje in tisk vabil in zahval in Mateji za lektorstvo, ter vsem ostalim, ki ste nam pomagali, saj brez vas prireditve ne bi bilo.


Zahvaljujemo pa se tudi obiskovalcem in novinarjem, ki so nas počasitili s svojim obiskom. Še posebej bi se radi zahvalili našim zvestim bralcem, ki so s svojimi predlogi in glasovi izbrali "Sončno osebnost leta".  

Najtopleje in iz vsega srca pa se za obisk zahvaljujem vsem nominiracem, zaradi katerih ta prireditev sploh obstaja.

Back to top
« Last Edit: 21.01.2004 at 17:57:50 by A. »  
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1