Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11
(Read 29898 times)
Lilith
Ex Member

Re: Res je, imam celulit. Ker se cenim.
Reply #60 - 18.05.2004 at 08:54:05

sinjeoka wrote on 18.05.2004 at 08:48:10:
em

samo to ... grda ženska je zame tudi tista, ki je tok namazana, da se mora zvečer namočit, pa "špohtl" uporabit za postrganje make up-a  Grin

Ja, fajn da si se oglasila..saj sem ravno razmišljala, kaj vzeti kot kriterij lepote...saj po pravici povedano tiste zmakeupirane barbike tudi niso po mojem okusu...sam nekak se mi zdi, da veljajo za ideal lepote...hmm... zakaj bi se drgač tolk mazale? Roll Eyes
Ali kako?
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #61 - 18.05.2004 at 09:02:45

sem ravno te dni po dolgem času šla v BTC takrat ko imajo rush hour in sem prav načrtno gledala ženske

in ugotavljam, da kljub temu, da nismo na Kitajskem v 80h letih, ko so se morali Kitajčki po direktivi oblačit VSI v ENAKE uniforme, lahko potegnem eno odlično pralaelo z cca 60% ženskami

ker so ženske izgledale genau glih ... špičaki, dolgi lasje s prameni, umetno ogorela koža, male torbice, roza gloss in pa hm ... način obnašanja

zdej če čist objektivno pogledam, nič od zgoraj našetetega vsako zase ni moteče (mogoče solarij, ki je full škodljiv za kožo), problem je v tem, da pretiravajo in da je to pretiravanje postalo IN

vsem tem ženskam manjka individualnost
Back to top

IP Logged

Donna
3

I love Angel
slo
Reply #62 - 19.05.2004 at 16:50:35

Manjka jim samo soli v glavi.
Pa ni res, da je solarij škodljiv, bolj škodljivo je sonce, pa še to kakor za koga. Sem se prepričala, da mi ne škoduje.
Boste v nedogled modrovale, ali boste končno priznale, da se motite. Tudi ni res, da so manj lepe ženske žlehtnobe, bi mogle talepe vprašat, ki se naduto nosijo, da se bodo še zlomile...Poznam to in to zelo dobro.
Bo treba iti še v kakšen muzej drage moje dame, ne pa v BTC, da boste opazile razliko še med umetniško lepoto-tako žensko, kot moško.
Pa brez zamere drage moje, poznam debeluhinje, ki jim je samo v izgovor, da so srečne, pa lažejo, ker so nesrečne in nimajo volje shujšat. Pa ne filozofirat, da se cenite, ker imate celulit, ker samo tudi to je izgovor in ena velika zafrustiranost priznati, da niste lepe. Mi je na začetku bil všeč prosti spis, sedaj pa mi glede na vaše komente več ni.
Larifari!
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #63 - 19.05.2004 at 18:34:59

em, sicer ne vem koliko časa že uporabljaš solarij, toda obraz gospodične iz dua Platin ne more skriti, da je bil že nekaj sezon podvržen solariju

v kateri muzej? Rubensov ali muzej Madame Tessaud?
Ali naravoslovni muzej?

???  ???  ???

sem mislila, da je kak frekventen punkt zadosti dober za približno oceno stanja duha ljudi
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #64 - 19.05.2004 at 20:07:10

Zdaj niti nisem več prepičan če so v tem topicu sodelujoče same lepotice, ki v nič mečejo tiste ne ravno simpatične, oziroma je osebni kompleks tako visok, da se skoraj vsaka trudi biti lepotica izključno skozi tiso kar trg ponuja.
Ampak vemo vsi, da trg ponuja samo preparate, ta boljši notranji videz se mora vsaka potruditi sama. In četudi so vsi ti preparati za blefiranje na voljo v vsaki lekarni vam bolj malo pomeni recimo Stanetova sol.   Ta pač ne visi kot propagandna na nekem ljubljanskem panoju.  

Andres
Back to top

IP Logged

Mae
5

Universe
Reply #65 - 19.05.2004 at 20:32:13

Andres wrote on 19.05.2004 at 20:07:10:
Zdaj niti nisem več prepičan če so v tem topicu sodelujoče same lepotice, ki v nič mečejo tiste ne ravno simpatične.

.... vam bolj malo pomeni recimo Stanetova sol...  

Andres, tukaj so sodelujoče simpatične ženske, ki razmišljajo o celulitu. Originalno po tvojem navodilu. Vsak ima pa tut pravico, da mu kdo ni simpatičen... Stanetova sol je cool, ampak kako pa naj ljudje zvemo za njo, če ni reklame. Danes veljajo neke zakonitosti na trgu. Menjava se dogaja med voljnima in dobro obveščenima pogodbenikoma. V vsakem primeru ti bo lahko marsikdo hvaležen za to reklamo ... lp.  Cheesy

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #66 - 19.05.2004 at 21:55:17

Mae wrote on 19.05.2004 at 20:32:13:
Andres, tukaj so sodelujoče simpatične ženske, ki razmišljajo o celulitu. Originalno po tvojem navodilu. Vsak ima pa tut pravico, da mu kdo ni simpatičen... Stanetova sol je cool, ampak kako pa naj ljudje zvemo za njo, če ni reklame. Danes veljajo neke zakonitosti na trgu. Menjava se dogaja med voljnima in dobro obveščenima pogodbenikoma. V vsakem primeru ti bo lahko marsikdo hvaležen za to reklamo ... lp.  Cheesy

Rosa lepa moja simpatična.   Originalno po mojem navodilu je nezagledanost v agresivno propagiranje.  
Napak meniš, ko praviš, da ni Stanetova sol propagirana. Ne vem kdo jo je na domala vseh slovenskih forumih toliko predstavil kot ravno on.

Žal Stanetova sol ni videti kot neke kremice od kake priznane firme, žal ne diši kot Coppertone, žal jo ne dobiš v BTCju. In naposled. Žal mi je ker si slepa za ene stvari. Kot vse tu sodelujoče nasedaš na reklame, ki obljubljabo vse sveto.  
Dam ti nasvet. Kupi Stanetovo sol za zdravje. Odpovej se kremicam ipd ter tisti denar prihrani.  Kupi delnice v kaki firmi, ki te kremice izdeluje pa boš mir imela. Ne le pred mano. Tudi pred celulolitom, ker otresla se ga boš na drugačen način.  
A vendarle kaže borba za lepši videz in odpravo celulita v enosmerno ulico. V ulico neke ženske tekmovalnosti.  In kdo tekmuje razen športniki?  Tisti nekoliko zakompleksani.

Andres

Back to top

IP Logged

Mae
5

Universe
Reply #67 - 19.05.2004 at 22:41:45

Andres wrote on 19.05.2004 at 21:55:17:
Rosa lepa moja simpatična.  

Kupi Stanetovo sol za zdravje.

Najdražji moj Andres,

imam zalogo Stanetove soli za šest mesecev ... no worries Wink
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #68 - 20.05.2004 at 01:05:57

Mae wrote on 19.05.2004 at 22:41:45:
Najdražji moj Andres,

imam zalogo Stanetove soli za šest mesecev ... no worries Wink

Me veseli draga Rosa.
Poskusi dokupiti zalogo in se ribaj po telesu ko greš va banjo.  Povsod, pasalo ti bo, celulita ne bo, gub ne bo, umazanije ne bo, joda ne bo, skratka vse bo, samo kremic ne.  Grin

Andres
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #69 - 20.05.2004 at 08:01:03

Andres wrote on 19.05.2004 at 20:07:10:
Zdaj niti nisem več prepičan če so v tem topicu sodelujoče same lepotice, ki v nič mečejo tiste ne ravno simpatične, oziroma je osebni kompleks tako visok, da se skoraj vsaka trudi biti lepotica izključno skozi tiso kar trg ponuja.
Ampak vemo vsi, da trg ponuja samo preparate, ta boljši notranji videz se mora vsaka potruditi sama. In četudi so vsi ti preparati za blefiranje na voljo v vsaki lekarni vam bolj malo pomeni recimo Stanetova sol.   Ta pač ne visi kot propagandna na nekem ljubljanskem panoju.  

Andres

da smo vse lepotice?
lepota je v očeh opazovalca, mi se pa sploh še nismo srečali

da si ti tak jebač kot tule razglašaš?
tudi to bomo morda lahko preverili  Grin

svoje nasvete glede celulita in podobnih ženskih nevšečnosti prepusti tistim, ki ga imajo/imamo

ti pa poštimaj svojo nečimrnost  Grin

p.s.
Glede na to, da sva si midva preko foruma izmenjala že precej krepkih, me prav zanima kako si si izbral žensko ...

stavit si upam ... da je vse prej kot Šerbi  Grin  Grin  Grin

Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #70 - 20.05.2004 at 08:22:41

Andres wrote on 16.05.2004 at 01:46:59:
Vidiš. Se mora tudi rit malo dvignit, ne samo iz riti reklame brati.

Andres

Celulit

Celulit, na katerega ste pozabile čez zimo, se vam zdaj maščuje. Je nadloga, ki spremlja kar 90 odstotkov žensk. Gre za degenerativno spremembo podkožnega tkiva, predvsem podkožnega maščevja, ki je posledica različnih vzrokov, kot so premalo gibanja, nezdrave (premastne) prehrane, stresa, hormonskega neravnovesja, pretesne obleke in še bi lahko naštevali.

Če ste napovedale celulitu vojno, morate biti predvsem vztrajne in upoštevati naslednje stvari:

Gibanje: Zaradi premalo gibanja in sedečega načina življenja mišice postanejo ohlapne, maščoba se zaradi tega lažje nalaga. Najbolj priporočljivi so športi, ki spodbujajo izgorevanje maščob (predvsem na trebuhu, stegnih in zadnjici). To so tek, aerobika, gimnastika in plavanje.

Zdrava prehrana: Zelo pomembno je, da pijete veliko tekočine (vsaj dva litra na dan). Tako boste odplaknili škodljive snovi iz telesa. Idealne so pijače, ki vsebujejo malo soli in veliko mineralnih snovi (magnezij, baker, cink). Izogibajte se kavi, pravemu čaju, alkoholu in gaziranim pijačam. Z jedilnika črtajte mastno, sladko in slano hrano, zaužijte pa veliko svežega sadja in zelenjave, pustega mesa in rib.

Kreme, masaža, ščetkanje telesa: Na trgu je prava poplava anticelulitnih krem, masažnih olj in kapsul. Samo s kremami se celulita zagotovo ne boste znebile, venar lahko masaža in sredstva proti celulitu bistveno pripomorejo k izboljšanju stanja. Priporočljivo je, da enkrat tedensko pred nanosom kreme s kože odstranite odmrle kožne celice (peeling), da učinkovine lažje prodrejo v kožo. Vendar s peelingom nikar ne pretiravajte (prepogosta uporaba), saj lahko kožo poškodujete. Ščetkanje telesa je odlično poživilo za kožo. Pri vsakdanji suhi masaži se odluščijo odmrle kožne celice, prekrvavljenost se poveča, koža postane lepe rožnate barve. Najenostavnejša in najbolj priporočljiva je uporaba srednje trde ščetke za telo z ročajem za hrbet. Ščetkanje naj traja tri minute, ščetkajte vedno v smeri proti srcu.

Vir: siol.net

čist btw Andres

ali veš kaj je PR članek?

in kako se razlikuje od reklame?

Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #71 - 20.05.2004 at 14:11:51

sinjeoka wrote on 20.05.2004 at 08:01:03:
da si ti tak jebač kot tule razglašaš?
tudi to bomo morda lahko preverili  Grin

Grin Grin Dokaj konkreten izziv. A to nameravaš ti preveriti? Wink Shocked Grin
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Donna
3

I love Angel
slo
Reply #72 - 20.05.2004 at 14:25:48

Naj bo tole odgovor Sinjeoki.
Ženska draga, sem prekaljena na forumih, veš. Na ničkoliko načinov sem pisala in v resnici spoznala sledeče: NAVIDEZNA RESNIČNOST- so tele  pisarije. Ničkolikokrat sem se potem z avtorji postov  dobila v živo (če so upale sploh prikobacat) v živo in spoznala...Vse tole je ena velika šala. So mi pisale, kako so simpatične, pametne in lepe. V resnico niso nisi bile niti niso, niti nikoli ne bodo.
Na temo notranje lepote, pa si beri poste nazaj. _ ene maš še pod nikom ANGEL.
Žal jih ne.
Ja v muzej boš morala it. Pa pogledat slike <Pikasoja>, ki je najlepši divi na svetu naredil uho sredi obraza, nos pa tam, kjer naj bi bilo uho... Norčeval se je, kjub svoji neverjetni enkratni neponovljivi kolekciji slik, ki menda šteje okrog 150.000 samo olnih umetnin, da ti ne pišem ostalo. Pri 91 letih je bil nepopisen ustvarjalec, ženskar in je resnično imel lepotic kot toče, ki so vse prav žalostno končale. Ne samo, da so naredile samomor in se mu obesle v lastni bajti, celo tam v psihobolnici so pristale. Torej on je že vedel. DEFINITIVNO!
Ne veš pa ti, kje se te rit drži...
Pa ne basat v živo - se mi te ne da spoznati. Vem, da se ne motim. Najbrž imam več let kot ti, pa se mi ne vidi.
Pa kaj. Kar klofaj naprej svoje poste, niti tolk pametni niso, da bi jih brala.
Sva končali ali bova boj nadaljevali?
Lep dan ostalim!

Ženske so v svoji biti same sebi grob skopale, ko so se prvič našminkale in namazale. Kdor je lep, je lep tudi brez tega. Notranja lepota enim seva navzven, enim pa tud ne.
So nekoč vprašal enga slikarja zakaj riše samo lepo cvetje. Pa je reku, da samo zato, ker želi imeti na stara leta lep obraz...
Sinjeoka, mogoče si dalnovidna al kaj, motiš se, al pa pojd z mano na kofe?
Močno dvomim, da si sploh upaš!
lp
D*
Back to top

IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #73 - 20.05.2004 at 14:38:49

Donna wrote on 20.05.2004 at 14:25:48:
Ženska draga, sem prekaljena na forumih, veš.

Sva končali ali bova boj nadaljevali?

Khm....khm...tam na drugih forumih...khm...tam ste se na življenje in smrt? Shocked  
Bojevali, mislim. Grin
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #74 - 20.05.2004 at 16:55:02

Ženske imate po večini eno samo življensko akcijo. Ustrezati na zunanji videz. Hmm Zelo površno.  Jebeš ti zunanji videz saj poglancaš, ta včasih  krokodilji profil, lahko ravno z vsem kar najdeš v trgovini.
To nikamor ne paše, ker trgovina in marketing še iz nobene nista naredila to kar v resnici je. So pa  odstopanja v drugo smer, torej v na videz privlačno žensko, ki se nadalje pokaže kot zmaj.  

Ah, zmaja sem že imel, hvala lepa.

Andres
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11