Donna
3

I love Angel
slo
|
Naj bo tole odgovor Sinjeoki. Ženska draga, sem prekaljena na forumih, veš. Na ničkoliko načinov sem pisala in v resnici spoznala sledeče: NAVIDEZNA RESNIČNOST- so tele pisarije. Ničkolikokrat sem se potem z avtorji postov dobila v živo (če so upale sploh prikobacat) v živo in spoznala...Vse tole je ena velika šala. So mi pisale, kako so simpatične, pametne in lepe. V resnico niso nisi bile niti niso, niti nikoli ne bodo. Na temo notranje lepote, pa si beri poste nazaj. _ ene maš še pod nikom ANGEL. Žal jih ne. Ja v muzej boš morala it. Pa pogledat slike <Pikasoja>, ki je najlepši divi na svetu naredil uho sredi obraza, nos pa tam, kjer naj bi bilo uho... Norčeval se je, kjub svoji neverjetni enkratni neponovljivi kolekciji slik, ki menda šteje okrog 150.000 samo olnih umetnin, da ti ne pišem ostalo. Pri 91 letih je bil nepopisen ustvarjalec, ženskar in je resnično imel lepotic kot toče, ki so vse prav žalostno končale. Ne samo, da so naredile samomor in se mu obesle v lastni bajti, celo tam v psihobolnici so pristale. Torej on je že vedel. DEFINITIVNO! Ne veš pa ti, kje se te rit drži... Pa ne basat v živo - se mi te ne da spoznati. Vem, da se ne motim. Najbrž imam več let kot ti, pa se mi ne vidi. Pa kaj. Kar klofaj naprej svoje poste, niti tolk pametni niso, da bi jih brala. Sva končali ali bova boj nadaljevali? Lep dan ostalim!
Ženske so v svoji biti same sebi grob skopale, ko so se prvič našminkale in namazale. Kdor je lep, je lep tudi brez tega. Notranja lepota enim seva navzven, enim pa tud ne. So nekoč vprašal enga slikarja zakaj riše samo lepo cvetje. Pa je reku, da samo zato, ker želi imeti na stara leta lep obraz... Sinjeoka, mogoče si dalnovidna al kaj, motiš se, al pa pojd z mano na kofe? Močno dvomim, da si sploh upaš! lp D*
|