Valentina, ne vem, si ti tak površinski tip, "grobjan" brez vsakršnega takta, posluha, neubrano, blekneš direktno, ker se v to tematiko vmešaš vedno z namenom, iz preračunljivosti in ljubosumja, za svojo leta govoriš za moje pojme, da ni za nikamor djasti, tak te dojemam, sorry, morda neopravičeno, ampak tvoje besede mi to govorijo. Ena 40-letna ženska, pa so baje ženske bolj "mehke" duše, bolj čustvene, ampak vidim, da to še zdaleč ne drži, saj se o seksualnosti pogovarjaš na tako primitiven način, vulgarno, fantovsko, brez trohice čustvenosti ali dovtipa, ko najstniki v cvetu pubertete, nezrelo, prostaško. Oprosti, ampak jaz še nisem videl pod soncem tebi enake ženske, da bi v teh letih zganjala takšne neslanosti, ker tvojo govorjenje o seksu se mi zdi enako, kot da bi primerjal z nabijanjem kola v zemljo z 10kg macolo. Pa točno vem, zakaj se vedno vmešaš v te teme, točno sem te prokužil, vem kaj se zbiva v tvoji glavi, da to počneš, sem se že itak naveličal odgovarjati, ker vidim, da nima smisla, ker si nič k srcu ne ženeš, kvečjemu boš še rekla, da je to prav, kar počneš.....
Še zate v življenju obstaja kaj drugega, čutiš ti sploh kaj, imaš srce, ali pa si povsem otopela? Sorry, ker sem bil grob, morda sem nekoliko napačno ocenil, ampak res ne vem, kam bi te uvrstil, res nimam pojma, kaj in o čem govoriš, zakaj raje ne daješ nasvetov, ki se ti zdijo prav, ki ne bodo nikomur škodovali....
Prav če lahko tako živite, ampak meni bi se zagnuslo tako življenje, mislim, da se vam je to že zdavnaj, samo si nočete tega priznat, pa raje lažete, zavajate, same sebe prepričujete, vidim, kaj se skriva pod vašo "duhovno" preobleko, velika laž in hipokracija, praznina, tema, vegetiranje, apatičnost....
Pravijo, da je sedaj prelomo obdobje, t.i. vodnarjeva doba sprememb, ampak po moje se ne bo in se ni kaj bistveno spremenilo v glavah ljudeh, napredovala je samo tehnika in znanost, modrost v 2000 letih ni niti malo pridobila na svoji veličini, nič, ostala je nespremenjena....
Edini recept, da ne kozlaš, je da ne bereš tega, edina varianta, ki pride pri meni v poštev....
Pa, kam hudiča je to za dat, da bi se res vater in mati hekala v grupnem, kaj bi si človek mislil ob tem, to je normalno, a? Zame je nenormalen ta, ki to podpira, še bolj sprijen in sprevržen. Filozofsko nakladanje, ki je pomešano s samointerpretacijskim religioznim sluzom... Seveda, to je obsojanje, bog ne daj, da bi obsodil baracude, jastrebe in ostale mrhovinarje, da se jih otepaš, bolje se jim je pustit, da te razčešejo, da te pri živem telesu oderejo, kaj? To bi vam prijalo, da bi se vam pustil... Morda bi se res prepustil, da me sprejmete med svoje, ampak mi koleščki v glavi še vedno dobro delajo, da me ne bi prebandurili in učili krive vere....
Pa jaz to gledam, pa vidim, da z mojega okolja izhajajo še pristni ljudje, nekak sproščeni, nepokvarjeni, spontani, odkritosrčni, prijazni. Gledam punce, čisto preproste, simple... Tukaj pa ne vem za eno samcato punco, ki bi bila "neoporečna", vse nekam pokvarjeno, sama pokvarljiva roba, jaz niti ena samcate ne poznam tu na Gape forumu, da bi rekel, aha, ta pa je poštena deklina in OK, morda kaki redek primerek, kake mlajše in z resnimi partnerji še, drugače pa se mi zdi, da ste enaki med enakimi, zato pa se družite. Pa bi še nekak opravičil, če bi šlo za najstnice in najstnike, ki jih hormoni mečejo, ampak to pa je že, nimam besed..... Problem je v tem, ker vas večina ne zna misliti, preprosto ne znate premisliti, nič ne mislite...., ama ništa. Žalostno, žalostno....

???