bogglefreak20 wrote on 30.03.2004 at 13:56:16:Bom probal kar lepo po vrsti odgovorit:
- doma sem povedal. Bil je šok, ker niso nikoli sami pomislili na to. Sprejeli so dejstvo in to tolerirajo, čeprav si sam želim, da bi se večkrat pogovarjali o tem, ker vidim, da včasih (sploh mama) trpi na račun tega, kako bodo na to gledali drugi. Skrbi jo in tudi vpraša, če me kdaj kdo zafrkava zaradi tega, domnevam pa da jo skrbi tudi, kako bodo ljudje gledali na njiju kot moja starša, ko se stvar razve. Daleč od tega, da bi se me sramovali.
-svojo mati ne dojemam, ampak imam rad

Ampak, če že sprašuješ naj pomislim...mhm...rekel bi, da je čustveno ona zrelejša od očeta, z njo sem vedno lažje navezal stik (ker sva si tudi po naravi podobna, tako kot sta si podobna moj brat in oče), dejstvo je, da je bila fizično bolj prisotna v mojem življenju, ker je imel oče pač tako službo.
-do punc ali žensk nisem nikoli čutil nikakršne simpatije, privlačnosti, interesa. Pa brez zamere. Se čisto fajn štekam s kolegicami, znankami, a nisem nikoli čutil do njih karkoli več kot prijateljsko naklonjenost.
-obstaja nekaj čemur se popularno reče "gaydar" (a la gay-radar)
-rad bi imel kdaj vzgojni vpliv na otroka. Predal svoje znanje, vendar bolj kot o starševski vlogi razmišljam o učiteljski.
-posvojitev s strani istospolnega para se mi zdi dokaj legitimna zahteva. Očitek, da bodo otroka zbadali je seveda upravičen, vendar otroke zbadajo zaradi vsega mogočega. Tudi mene so. Naj se vsak spomni svojih šolskih let. Mentalno zdravo...mhm...izzivi so tisti, ki človeka gradijo. Čustvena inteligenca naj bi bila sposobnost konstruktivnega reševanja problemov. Trening je pri tem dobrodošla rešitev. Sliši se morda kruto, a življenje je tako za vsakogar. Prepričan sem (iz lastnih izkušenj), da otrok, ki ima spodbudo (kar ni isto kot potuha!) v svojem domačem okolju, zraste v osebo sposobno premagovati ovire v življenju. Spodbudno domače okolje pa ni vezano na spol staršev, ampak njihovo čustveno zrelost.
Kolikšna je razlika v letih med tabo in tvojim fantom?
Ali je res, da imajo gayi prve spolne stike ponavadi s starejšimi moškimi, tudi poročenimi, ki so prikriti homoseksualci in imajo doma ženo in otroke, si že spoznal takšnega?
Si že spal z žensko, če ne, bi lahko spal z žensko ali pa se ti že sama misel, da bi seksal z žesnko, preveč gabi?
Si že zlomil srce kateri punci, ki se je morda zaljubila vate, ne da bi vedela za tvojo spolno usmeritev?
Ali bi spal s 15 letnim dečkom in če te nepolnoletni dečki privlačijo, kje imaš meje, katera je tista spodnja starostna meja?
Drži, da ste gayji bolj čustveni, oziroma čustva bolje izražate, jokate itd., je to stereotip, če trdimo, da ste nekateri celo feminizirani (rezek glas, softiji, sladkeci), in iz tega razloga se zelo dobro razumete z ženskim spolom, ker jih bolje razumete, celo zaželjeni "roba ste" pri prijateljevanju?
Ste gayji bolj nagnjeni k promiskuiteti (izmenjave partnerjev, itd.) kot heteroseksualni pari, kaj misliš, zakaj so za AIDSOM prvo množično umirali na gay sceni?
Ali meniš da je Mario Galunič homoseksualec? Za koga s slovenske estrade, morda celo politike, bi si upal trditi ali vsaj domnevati, da je gay?