Quote:Mene pa zanima, katere so meje, ki jih nebi smeli prestopiti z nekom v katerega smo zelo zaljubljeni.
A so sploh lahko v ljubezni meje ???
THX
Ne vem

. Če želiš s tistim, v katerega si zaljubljen ustvarit odnos, potem so meje. Meje pa so do tam, od kjer ti ne bi želel, da se te drugi "dotikajo". Tako pač lahko greš korak po korak zavestno. Ponavadi pa je tako, da se slej ko prej zgodi, kar se bi itak zgodilo, na kar pravzaprav sploh ne moremo vplivat. Zato je fajn, če to dejstvo sprejmemo in prostovoljno v srcu pristanemo na to, le tako smo svobodni.
Po moje je dobro, da razmišliš o mejah, o svojih mejah, in jih v zavesti postaviš, potem pa skušaš pozabit nanje. Kar se pa drugih tiče, pa mislim, da se čuti, kje jih imajo.
Vtisnilo se mi je v spomin, ko sem prebrala, da nas v primeru, če imamo s svojo dušo dvojčico spolni odnos, razočarana zapusti. ??? Bi na nek način to verjela, vsi poznamo občutek, ko se začaranost razblini. Tako da, it's up to you, kdaj boš pripravljen, da spregledaš resničnost in spustiš iluzije.
Po moje, če si resnično zaljubljen, tudi to ni tvoja volja, in tako se mi zdi, da je resnična moč v tem, da zaljubljenosti dovoliš, da te pelje, kamor te pač, z namenom, da se tvoja duša očisti bolečine, pri tem pa ne pozabiš nase, na to, kdo si.