Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 ... 14
(Read 40303 times)
miha-
4

I love YaBB 1G - SP1!

homoseksualnost
23.03.2004 at 20:54:58

me zanimajo vasa mnenja, se posebi ce so kj argumentirana..

nevem kako bi glih zacel..
vemo da to ni nc "slabga" pac, ce enmu to sede naj to pocne...
samo gre za to..
imajo morda te ljudi ksno blokado, da jim ne sede met z nasprotnim spolom spolnih odnosov?..

al je to cis "naravno", taka pot pac, da ne mors govort o blokadah ..
ce me razumete?
Back to top

IP Logged

RoseLove
Guest

Re: homoseksualnost
Reply #1 - 23.03.2004 at 23:10:00

miha-.

Če imaš ob sebi nekoga KI TO JE, mu daj vedeti, da ga SPREJEMAŠ takega kot JE... to je vse kar si želijo - vsaj sedaj govorim iz svojih izkušenj.

Dobro si pa to vprašal glede blokad.
Seveda jo imajo - sicer kot opažam  - si niti ena drugačno usmerjena oseba ni podobna. Poznam pa prijatelja in njega blokada je, da težko govori o delu ženskega telesa. In seveda bližnje srečanje z njim, predvsem pa - čutenje.
Zamiži ali pa obstane - zaboli ga  - Zelo rad pa je v stiku z ženskami ( pogovor in ples..) - moški (mišičasti -bolj fantki ) pa so mu kot """ vauuuuu """"
Mislim, da je to kar pogosto, ne upam pa si trditi.
Različnosti so - odstopanja.

Blokade so, kot tudi močni glavoboli, ki spremljajo te osebe. Torej:
Je neke vrste bolezen, za katero pa ni zdravila...
S tem se še znanstveniki ukvarjajo...

Ampak vsaka ljubezen je lepa:).
Važno je, da LJUBIMO in to s Srcem.
Back to top

IP Logged

en_bk
5

Reply #2 - 24.03.2004 at 12:47:13

Miha, ker glih poudarjaš spolni odnos, mal argumentov (če je to to, da izhajam iz sebe), pa mal izpeljank.
Taglaven spolni organ je glava, ki dela kokr dela. Po 25 letih zakona me pogled na mojo ženo še vedno spolno vzburi in ni potrebno vedno, da je gola /ziher si bo kdo mislu zdele: ta pa ni normalen al pa laže/. Pogled na eno najstnico me pa niti slučajno ne. /jih bo ziher še več pomislilo, da sem čez les al pa še bolj lažem/. Pogled na nafrfuljenga samca rajčice me sploh ne vzburi, pa čeprav je lep /fuj, se zgražajo rajske ptice, pojma nima/. Pogled na golo moško telo, čeprav kot od grškega kiparja izklesano, me ne vzburja /ne morejo razumeti geji/. In tako lahko izpeljujem še v nedogled....In lahko zaključim tud tkole....hvala bogu da glava dela kokr dela...lahko vsak najde, kar želi.
Aja, ti si govoril tud o blokadah. To niso blokade, to je raznolikost..vsaj zame...tko fino razbija enoličnost...mar ne.
Back to top

IP Logged

miha-
4

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #3 - 24.03.2004 at 19:39:19

najprej hvala lepa obema za mnenje!..

raznolikost:recimo ljudje k jih je strah kac,so taki, in gut da so, da je vec raznolikosti,kar ne pomen da te ljudje nimajo ksne "blokade"?
no sj ne da bi zagovarju karkol sam tko vprasam..

seveda je moznost, da je oboje res:
pr ksnmu je blokada, pr ksnmu pa pac ni...

me pa zanimajo se mnenja Smiley
Back to top

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #4 - 24.03.2004 at 19:42:34

en_bk wrote on 24.03.2004 at 12:47:13:
Pogled na nafrfuljenga samca rajčice me sploh ne vzburi, pa čeprav je lep /fuj, se zgražajo rajske ptice, pojma nima/.

Grin Grin
Back to top

IP Logged

RoseLove
Guest

Reply #5 - 24.03.2004 at 21:47:13

miha-

kaj pa ti meniš - in zakaj iščeš mnenja ?
Vsak bi imel svojega. Ti pa iščeš?
Imaš kakšega prijatelja v tem...?

kajne da vsak ne išče mnenj kar tako z jasnega neba Wink

še vedno sem mnenja, da pri pravi homoseksualnisti gre za blokado, ki v večini ni ozdravljiva.
Večina se poskusi v zakonu mož-žena, a ne gre...

V glavi je vse - to JE RES

Back to top

IP Logged

Sn0wBall
Ex Member

Reply #6 - 24.03.2004 at 22:15:03

stvarnik je dal moškemu podolgovat organ katerega je ena izmed funkcij ta, da ga vtakne v ženski luknjast organ

simple Grin
vse kar gre drugače je zajebavanje z mati naravo Grin
Back to top

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #7 - 24.03.2004 at 23:48:00

kakšna nestrpnost, sej ne morm verjet ???
najbolš, da si daste plašnice gor pa ne levo ne desno pogledat, da ne boste slučajn mel možnosti kej novga spoznt in priznt, da obstaja

spolna preferenca ti je prirojena in se kot s tako naravno zadevo ne gre zajebavat  Grin

"blokade" so pa očitno nek drge

btw obstaja neka teorija, da je v vsakem delček homoseksualca ... še posebej očitn se mi to zdi pri ženskah - večina, kar jih jest poznam, so imele vsaj enkrat lezbične fantazije
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

miha-
4

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #8 - 25.03.2004 at 00:06:00

Quote:
miha-

kaj pa ti meniš - in zakaj iščeš mnenja ?
Vsak bi imel svojega. Ti pa iščeš?
Imaš kakšega prijatelja v tem...?

kajne da vsak ne išče mnenj kar tako z jasnega neba Wink

še vedno sem mnenja, da pri pravi homoseksualnisti gre za blokado, ki v večini ni ozdravljiva.
Večina se poskusi v zakonu mož-žena, a ne gre...

V glavi je vse - to JE RES

moje skromno misljenje k je povsem mozno da je napacno:
js sm heteros. in do istospolnim tut ne cutm da bi kej z nimi mel ane.. in to sem zacutil pri sebi kot neko blokado, samo ne vedno.. recimo ce sm v druzbi moskih homos.(ali bis.)( takih "kul" ljudi) . mogoce no sj nevem.. in verjetno je to isto kot ce bi bil homos. in mi nebi sedl z nasprotnim spolom(blokada).
mogoce, mogoce pa ne..

Back to top

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #9 - 25.03.2004 at 00:09:59

miha- wrote on 25.03.2004 at 00:06:00:
moje skromno misljenje k je povsem mozno da je napacno:
js sm heteros. in do istospolnim tut ne cutm da bi kej z nimi mel ane.. in to sem zacutil pri sebi kot neko blokado, samo ne vedno.. recimo ce sm v druzbi moskih homos.(ali bis.)( takih "kul" ljudi) . mogoce no sj nevem.. in verjetno je to isto kot ce bi bil homos. in mi nebi sedl z nasprotnim spolom(blokada).
mogoce, mogoce pa ne..

kva pa če bi odmislu "blokade" in poenostavu, da ti pač tko paše kt ti paše, drugemu pa lahko paše tut kako drgač?

se ti zdi presimpl pa zato potem nima dovolj teže, da bi blo lohk resničn?
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

Sn0wBall
Ex Member

Reply #10 - 25.03.2004 at 00:14:32

a to z nestrpnostjo je name letelo?

razumem da imaš lahko zelo rad osebo istega spola, ne razumem pa homoseksualnosti, zato pa tako govorim u zvezi s tem

zarad mene nej se majo radi in nej se posexajo,nimam nc proti..ampak zame je to nenaravno,plus in minus gre skupaj...plus in plus pa ne..ravno tako ne minus in minus
Back to top

IP Logged

RoseLove
Guest

Reply #11 - 25.03.2004 at 00:36:29

miha-
pravilno je da slediš svojim občutjem - ne gledati na blokade . . .
ne sprašuj se če je to normalno ali ne...
samo prepusti se... uživaj... to je način življenja.
samo enkart se živi.

in hvala, sedaj si si veliko pomagal.
pogovarjaj se še naprej, spoznavaj, vem in razumem te, lahko najdete skupno točko, ti pa se boš bolje sprostil.

Verjamem v vse ljubezeni...
saj ni vse v življenju spolnost Smiley
je pa res, da imajo v sebi " homo" osebe veliko čustev in znajo čutiti -  lepše manire obnašanja imajo, predvsem pa način oblačenja. Govorim za homoseksulace -  ali - geje "tipične".

povej še kaj o svojih občutjih...

Back to top

IP Logged

RoseLove
Guest

Reply #12 - 25.03.2004 at 00:41:14

Quote:
razumem da imaš lahko zelo rad osebo istega spola, ne razumem pa homoseksualnosti, zato pa tako govorim u zvezi s tem

ni vse v matematiki - ali fiziki, čeprav se svet tako vrti.
in če že razumeš - kaj te moti potem, da tega ne sprejemaš? Saj imeti RAD je ves smisel...
Pravijo in Potrjeno je - da smo vsi vsaj pol Bi...

mej se... razumi se in druge, ki ti niso enaki...
ko razumeš sebe - razumeš šele druge

Back to top

IP Logged

soncnica
3

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #13 - 25.03.2004 at 08:02:13

Pozdrav  vsem!

Gledala sem dokomentarca in nekje v spominu imam, da je to odvisno od hormonov (ali si homo ali hetero).

Poznam gejevski par in moram reči, da sta full ok. Vendar ne moreš prezreti pripomb, ki jih imata čez ženke. "Ženske smo manj sposobne" in kup drugih bedarij.
Back to top

IP Logged

Sn0wBall
Ex Member

Reply #14 - 25.03.2004 at 10:15:58

RoseLove, sprejemam al ne sprejemam, vseeno mi je kako so vsmerjeni. Je njihovo življenje, naj počnejo z njim kakor se jim zljubi.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 ... 14