exorcist wrote on 17.03.2004 at 19:52:21:Ne vem, no, ce lahko glih enačimo moškega in žensko. Namreč dokazano je, da otrok v zgodnjih letih potrebuje bolj mater kot očeta, na njo je tudi bolj navezan, saj je praktično od nje čisto odvisen, šele kasneje vzpostavi še odnos z očetom.... Tudi sodišča v večini primerov ko gre za ločitev pripišejo skrbništvo materam in ne očetom. Mislim, da je mati le mati! Vem, da obstajajo tudi zanemarjene ženske, ampak veš, kako pravijo, da ženska drži 3 vogale pri hiši - to govorim posplošeno
Dokazano je zato, ker ima ženska takoj po rojstvu ženska na jošku otroka. Če oče se preostali čas oče ne posveča njemu je torej logično da se otrok bolj na mamo naveže. Moja hčerka in sin sta name navezena, ampak sem se pred ločitvijo veliko z njim ukvarjal. Hčerka je bila še dojenček ko sem se ločil, ampak navezuje se vedno bolj. Lahko rečem vsak mesec bolj.
Povrhu vsega ju ne kupujem z darili ali čim temu podobnem. Usedemo se in pogovarjamo, potem pa od zadaj v glavo notri data in čez mesec mi povesta kaj imata notri. Opažam, da je vedno več

. Imam celo večji vpliv na sina kot bivša žena, ki z njim živi. Če kaj čoravega naredi v šoli se z njim pogovorim in potem on neha. Evo ga. Jutri se bom za eno uro z njim usedel, ker v šoli v besedo skače. Verjamem, da rabi dva tedna treninga in ne bo več skakal v besedo.
Evo Exco taka sta moja dva otroka. Oba tudi na atija navezana, torej je formula navezanosti odvisna od vsakega posameznega starša, zato spol nobene veze pri tem ne igra.
Sodišča itak že bolj trezno delijo skrbništva. V Skandinaviji je vedno več moških, ki jim podobno tožbo uspe dobiti. Tako bo tudi v Sloveniji. Ne more biti olajševalna okoliščina na sodišču za žensko njen spol. To so do sedaj počeli sodniki, prav dolgo pa tega ne bo več.
Če ženski sodišče odvzame skrbništvo nad otrokom ji tudi parfum, lepe cunje ali emancipacija ne koristi nič.
Taka ženska je pač po moje tisti najbolj nizek sloj državljank, razen če ne gre za bolezen ali kaj podobnega.
In pa tudi, taka ženska lahko postane resnično samska, osamljena, ker ni jih veliko ki si nebi zamislili nad vprašanjem: "Če so ji odvzeli otroka, kakšna osebo potem ona je."
Andres