Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 
(Read 13575 times)
Gru Gru
YaBB Moderator
p

Re: Samske ženske
Reply #45 - 14.03.2004 at 23:32:20

Prjatla, sej me poznata (vsaj bp), kaj bi napisal.

No pa vseeno bom:"Radi se imejmo"

Bp, poglej exota, kot enega mladega, trdobučnega, a inteligetnega-razmišljujočega neizkušenega fantiča, pa ti bo šlo vse večkrat na smeh. Sej se bo nauču. Zdej velik teoretizira, ko bo pa u prakso skoču, ga bomo pa začeli pogrešat. Čeprav se moram strinjat, da v prehitri vnemi, naredi kar dosti kozlarij, čista resnica.

Exo, tebe pa prosim, kot sem te že parkrat, da mal več pozornosti,
daš v to kar napišeš, predvsem pa izhajaj iz sebe.

Please back to tipoc....  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #46 - 15.03.2004 at 09:38:23

Gru Gru wrote on 14.03.2004 at 23:32:20:
Bp, poglej exota, kot enega mladega, trdobučnega, a inteligetnega-razmišljujočega neizkušenega fantiča, pa ti bo šlo vse večkrat na smeh. Sej se bo nauču. Zdej velik teoretizira, ko bo pa u prakso skoču, ga bomo pa začeli pogrešat. Čeprav se moram strinjat, da v prehitri vnemi, naredi kar dosti kozlarij, čista resnica.

Edi, kaj pa ce je problem samskih zensk povezan s tem, da je na svetu vse prevec  bucmanov, prepricanih v svojo vsevednost, vecvrednost in absolutnost in splosno veljavnost svojih stalisc. Potem sva itak ves cas on topic... Imas pa prav, mu tudi jest zelim, da bi se do uses zaljubil v kaksno taksno, ki mu bo uspesno obrusila vse vogale ...

Tongue

bp
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #47 - 15.03.2004 at 09:44:27

Quote:
mu tudi jest zelim, da bi se do uses zaljubil v kaksno taksno, ki mu bo uspesno obrusila vse vogale ...

Tongue

bp

Grin  Grin   Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

Edi in bp!

iz vajinih ust (ali kompjutera) v božja ušesa (ali v božji mail box Grin); pa potem direkt v exotove roke

(ama bo full škoda, ker pol nas bo exsić zapustil pa bo gape forum brez najboljšega provukatorja  Grin  Grin  Grin )

Vse za narodov blagor!

Grin   Grin  Grin  Grin  Grin  Grin
Back to top

IP Logged

goinup
3

Za nosom...
Djibuti
Reply #48 - 16.03.2004 at 11:36:13

Jaz mislim, da vsaka samska ženska nebi bila samska, če bi si našla OK partnerja. Enako velja tudi za samske moške. Jaz osebno sem raje samski, kot da mi doma nekdo po glavi serje.

Exo, kaj pa ti? Ali bi raje imel žensko, ki bi te spravljala ob živce in ti krajšala življensko dobo in jemala energijo(medtem ko bi ljudje govorili, kako si OK, ker imaš partnerko in otroka in psa in sploh...), ali si vseeno raje samski, pa ko j*be kaj si folk misli?
Back to top

Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.&&Ap,&&G

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #49 - 16.03.2004 at 19:42:24

goinup wrote on 16.03.2004 at 11:36:13:
Jaz mislim, da vsaka samska ženska nebi bila samska, če bi si našla OK partnerja. Enako velja tudi za samske moške. Jaz osebno sem raje samski, kot da mi doma nekdo po glavi serje.

Exo, kaj pa ti? Ali bi raje imel žensko, ki bi te spravljala ob živce in ti krajšala življensko dobo in jemala energijo(medtem ko bi ljudje govorili, kako si OK, ker imaš partnerko in otroka in psa in sploh...), ali si vseeno raje samski, pa ko j*be kaj si folk misli?

Imaš prav, z ženskami je samo sranje, nergajo, nič jim ni nikoli prav, nikoli jim ne moreš ustreči, pa še tečne so za povrhu, he, he.... Kdo je še tako nor, da bi si babo na pukel nakapal, imaš čisto prav, res ne vidim razloga? Grin

Moški pa, če ostanemo sami , se nas večina zapije, okrog hodimo neurejeni, neobriti, umazani, smrdljivi, kosila si ne kuhamo in dokončno propademo, baje, tako sem slišal govorit...  Grin

Kaj misliš, da je najpametnejša opcija, da gremo za župnike ali pa da se poročimo?  Cheesy

Wink
Back to top

IP Logged

arelena
5

Reply #50 - 16.03.2004 at 20:53:27

Kiss Smiley Grinto sonce in vonj po pomladi ...mmm .... in nagajive misli...kolk to paaaše...vse preveč govorimo in vse premalo naredimo - to kar nam paše Grin Roll Eyes
Back to top

če poznaš samega sebe se lahko tudi v peklu smeješ

IP Logged

Andres
5

Reply #51 - 16.03.2004 at 22:32:17

exorcist wrote on 16.03.2004 at 19:42:24:
Imaš prav, z ženskami je samo sranje, nergajo, nič jim ni nikoli prav, nikoli jim ne moreš ustreči, pa še tečne so za povrhu, he, he.... Kdo je še tako nor, da bi si babo na pukel nakapal, imaš čisto prav, res ne vidim razloga? Grin

Moški pa, če ostanemo sami , se nas večina zapije, okrog hodimo neurejeni, neobriti, umazani, smrdljivi, kosila si ne kuhamo in dokončno propademo, baje, tako sem slišal govorit...  Grin

Kaj misliš, da je najpametnejša opcija, da gremo za župnike ali pa da se poročimo?  Cheesy

Wink

Zakaj bi sem moral samski moški zapijat?  Zakaj če ostane samski bi moral biti neurejen? Tu ni logike in nehaj še ti poleg najtežjih emancipistk prikazovati vse moške kot en sam podn. Če sam sebe tako nizko vidiš, sorry  jaz se ne. Verjetno imava tudi popolnoma drugačne življenjske cilje.   Če lahko ženska skuha, je tega sposoben tudi moški.   In nenzadnje. Edino kar moški ni zmožen, ženska pa je, je rojevanje otrok.
Na pukel si žensko nakopat praviš.  Tale tvoj odstavek se vidi, kot bi sami sebi pesek v oči metal.  Kot bi sam sebe hotel opravičevati.
Veš Exco. Pukeljče bi si si pa vseeno lahko ogledal Grin Grin Grin.

Andres
Back to top

IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #52 - 16.03.2004 at 22:36:32

Andres, škoda, da ne moreš prit na LN party, kar nekaj hribčkov bo tam.
Opoldne Undecided Grin
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #53 - 17.03.2004 at 00:29:34

stane wrote on 16.03.2004 at 22:36:32:
Andres, škoda, da ne moreš prit na LN party, kar nekaj hribčkov bo tam.
Opoldne Undecided Grin

Škoda Stane.  Opoldne se sicer dobro vidi. Če je sonce, ti še senco proti severu pokaže.  Senca hribovja:D

Andres
Back to top

IP Logged

goinup
3

Za nosom...
Djibuti
Reply #54 - 17.03.2004 at 07:59:18

exorcist wrote on 16.03.2004 at 19:42:24:

Wink

Glede žensk: Seveda, z enimi je sranje, če ni prava zate, medtem, ko z drugimi zna biti zelo zabavno, samo pravo moraš najti.
Glede moških: Opisal si moškega, ki je odvisen od žensk, se pravi, ne zna poskrbeti sam zase. Nismo vsi taki.
Glede župnikov: Ne vem, če sem jaz testo za župnika, he he. Mislim, da bom probal vseeno najti mojo soul mate.

Exo, zdi se mi, kot, da si obupal nad ženskami...
Back to top

Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.&&Ap,&&G

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #55 - 17.03.2004 at 10:15:00

goinup wrote on 17.03.2004 at 07:59:18:

Exotov problem, al pa tud  ne problem, je da še probal ni, pa že obupuje. Zdej, siliti ga  z ženskami nima smisla, če noče, je to njegova stvar. Druga zadeva je pa, da on mogoče bi probal, pa ne upa, ker je poln strahov, kaj bo potem ženska z njim naredila, da bo konc z njim. Torej njegov problem sploh niso ženske, ampak njegovi strahovi. Kaj zdaj, bežati pred njimi, se soočiti z njimi, jih predelati in prerasti... to je pa njegova naloga. Veliko uspehov ti želim, Exo!

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

goinup
3

Za nosom...
Djibuti
;D ;DRe: Samske ženske
Reply #56 - 17.03.2004 at 10:30:10

Valentinaa wrote on 17.03.2004 at 10:15:00:
Exotov problem, al pa tud  ne problem, je da še probal ni, pa že obupuje. Zdej, siliti ga  z ženskami nima smisla, če noče, je to njegova stvar. Druga zadeva je pa, da on mogoče bi probal, pa ne upa, ker je poln strahov, kaj bo potem ženska z njim naredila, da bo konc z njim. Torej njegov problem sploh niso ženske, ampak njegovi strahovi. Kaj zdaj, bežati pred njimi, se soočiti z njimi, jih predelati in prerasti... to je pa njegova naloga. Veliko uspehov ti želim, Exo!

Ko dobi pravo, bo hudiča iz njega izgnala   Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Re:  ;D ;DRe: Samske ženske
Reply #57 - 17.03.2004 at 10:33:26

goinup wrote on 17.03.2004 at 10:30:10:
Ko dobi pravo, bo hudiča iz njega izgnala   Grin Grin Grin

Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

ja, ja to to toooooo

Grin  Grin  Grin  Grin
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #58 - 17.03.2004 at 11:32:33

goinup wrote on 17.03.2004 at 07:59:18:

Hja, zakaj pa bi obupal nad ženskami? Ko sem pisal o samskih ženskah, sem še dal relacijo samski moški. In zdi se mi, da moški dosti težje shaja brez ženske kot pa obratno, ženska brez moškega. Namreč moški smo, vsaj večina, bolj površni, ne damo dosti na zunanji izgled, vse nam je ravno, tudi kuhamo si nene radi, ne skrbimo tako za čistočo, če ni potrebe, radi kaj več popijemo itd... Na žensko gledam kot na protiutež. Samo zdaj je vprašanje, če vse te naštete lastnosti ne veljajo tudi za "moderne" ženske? Moj stric se je "zresnil" komaj tam pri 30-tih, da si je vzel punco in ima sedaj otroka, postal familiarni človek. Pa se mi zdi, da je bila to pravilna odločitev, čeprav ga ima punca včasih malo na vrvici, verjetno opravičeno, je pa res, da je počenjal vse mogoče norije, ko je bil še ledik... Res ne vem, kako bi končal, če se ne bi vezal tja do 35-tega in se zlizal....  Grin
Wink
Back to top

IP Logged

DaBi
Ex Member

Reply #59 - 17.03.2004 at 11:44:17

exorcist wrote on 17.03.2004 at 11:32:33:
se je "zresnil" komaj tam pri 30-tih,

Grin  Grin  Grin
Back to top

IP Logged