Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 
(Read 13548 times)
Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Re: Samske ženske
Reply #30 - 11.03.2004 at 13:50:18

exorcist wrote on 11.03.2004 at 11:15:21:
Ha, ha... Draga Valentina, prosim lepo, vsaj ne laži, ker tvoj odziv in reakcije vse povejo, ker imaš velike težave s sprejemanjem sebe, ko prihajaš v leta, ko si govorila, da imaš neke vsemogoče maske, pa savne in make-upe..... Zelo težko sprejemaš starost..... Wink

Jaz ne lažem. Od naštetega pa res imam savno, ampak to je čisti užitek, ki nima nobene veze s sprejemanjem starosti. Priporočam za stare in mlade, po srcu in le po videzu.

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

sidha
4

Reply #31 - 11.03.2004 at 14:11:06

sinjeoka wrote on 11.03.2004 at 07:21:08:
fant se precenjuješ, pijan namreč ne moreš sexat ...

samo tko da veš, da nam o sebi in svoji sexualni izkušenosti poveš več kot si misliš  Grin

Kdo pa prau, da pijan ne moreš seksat?
sinjeoka, tolk o tvoji izkušenosti  Grin
Back to top

Živim za trenutke, od zdele naprej.

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #32 - 11.03.2004 at 14:21:25

sidha wrote on 11.03.2004 at 14:11:06:
Kdo pa prau, da pijan ne moreš seksat?
sinjeoka, tolk o tvoji izkušenosti  Grin

... vsekakor ne pijanost, ki velja za vožnjo po cesti oz. 0,5 promilkota ... ampak sva z exotom govorila o pijanosti, da ne veš več kaj počneš ...

toliko o natnačnem branju ... pa tudi tvojih izkušnjah  Grin

aja pa še tole ... količina alkohola v krvi je premo sorazmerna s potrebnostjo in obratno sorazmerna s sposobnostjo ...

... ama ja ... res si povedal precej o sebi
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

Reply #33 - 11.03.2004 at 14:37:50

sinjeoka wrote on 11.03.2004 at 13:04:11:
hotela sem povedat tole ... da današnje matere svoje hčere učijo neodvisnosti, svojih sinov pa ne učijo ženskih veščin ... te veščine so celo v očeh mater "manjvredne" ...

Dober point tole. Moram razmislit!

Back to top

IP Logged

sidha
4

Reply #34 - 11.03.2004 at 15:35:31

sinjeoka wrote on 11.03.2004 at 14:21:25:
... vsekakor ne pijanost, ki velja za vožnjo po cesti oz. 0,5 promilkota ... ampak sva z exotom govorila o pijanosti, da ne veš več kaj počneš ...

toliko o natnačnem branju ... pa tudi tvojih izkušnjah  Grin

aja pa še tole ... količina alkohola v krvi je premo sorazmerna s potrebnostjo in obratno sorazmerna s sposobnostjo ...

... ama ja ... res si povedal precej o sebi

Tongue
Back to top

Živim za trenutke, od zdele naprej.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #35 - 11.03.2004 at 16:33:48

Quote:
Čisto mogoče. Ampak to v ničemer ne spremeni mojega mnenja in pisanja, da se v ozadju tvojega pisanja skriva neke vrste zamera, da vse te radožive deklice nekako ne odkrijejo kako si ti dober in oh in sploh in se veselo preganjajo na okrog in zanimajo za druge moške in nasploh počnejo, kar jih veseli. Skratka one so krive, one so neumne, one so razvratne, one so še marsikaj drugega v tvoji glavi. Pomembno je, da se ti počutiš varnega tam v svojem brlogu. In da so starši ponosni nate, ker si vendar tako priden (preberi si še enkrat, kaj je sinjeoka pred časom napisala o pridnosti).

Move your ass.

Lips Sealed

bp

ajajaja..... to je sedaj bil izhod v sili, pardon, izgovor v sili... lahko bi si izmsilil že kaj bolj izvirnega, amlo več domišljije, pa bi morda bilo in bi ti še kdo verjel... tak pa...  Grin
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #36 - 11.03.2004 at 18:12:49

exorcist wrote on 11.03.2004 at 16:33:48:
ajajaja..... to je sedaj bil izhod v sili, pardon, izgovor v sili... lahko bi si izmsilil že kaj bolj izvirnega, amlo več domišljije, pa bi morda bilo in bi ti še kdo verjel... tak pa...  Grin

Klin se klinom izbija  Shocked Shocked

Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #37 - 12.03.2004 at 00:39:20

exorcist wrote on 11.03.2004 at 16:33:48:

Exorcist, kaj pa lahko sploh jest tukaj naredim, ce si pa dolgocasen in neizviren ...  Roll Eyes

Tongue

bp
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #38 - 12.03.2004 at 14:10:03

Quote:
Exorcist, kaj pa lahko sploh jest tukaj naredim, ce si pa dolgocasen in neizviren ...  Roll Eyes

Tongue

bp

Hja, tukaj pa si zopet pihnil mimo in grobo strelil kozla. Tvoja izjava je kontradiktorna, zoper zdravo logiko. Zakaj pa potem bereš moje poste, če sem ti dolgočasen in neizviren? Jaz tudi ne gledam programov po tv, ki so mi dolgočasni, ampk raje prešaltam na daljincu. Hm??? zopet lame odgovor.....
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

Reply #39 - 12.03.2004 at 14:56:24

BP, ljudski pregovor pravi: Ta pameten odneha.

Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #40 - 12.03.2004 at 15:54:59

Valentinaa wrote on 12.03.2004 at 14:56:24:
BP, ljudski pregovor pravi: Ta pameten odneha.

Drži, sem že tiho.... Lips Sealed
Back to top

IP Logged

Mae
5

Universe
Reply #41 - 14.03.2004 at 19:14:32

exorcist wrote on 10.03.2004 at 17:31:44:
Mene pa zanima, ker sem opazil, da je na foumu veliko deklet okrog 30 in vec, zakaj nimate stalnih partnejrev, oziroma zakaj niste poročene in nimate otrok itd.?

Dragi Exorcist  Smiley, ali si ti poročen? Ne? In tudi nihče ti ne garantira, da do 30. leta boš. Torej stopaš po isti poti kot mi, zdej pa ti odgovori - zakaj!  Smiley Tut moški so samski. Mislim, da bi morali skrajšat delovnik in cel sistem temu prilagodit.  V kapitalizmu se Zemlja prehitro vrti.  Smiley

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #42 - 14.03.2004 at 19:17:20

Mae wrote on 14.03.2004 at 19:14:32:
Dragi Exorcist  Smiley, ali si ti poročen? Ne? In tudi nihče ti ne garantira, da do 30. leta boš. Torej stopaš po isti poti kot mi, zdej pa ti odgovori - zakaj!  Smiley Tut moški so samski. Mislim, da bi morali skrajšat delovnik in cel sistem temu prilagodit.  V kapitalizmu se Zemlja prehitro vrti.  Smiley

ja, ja , no ,maalo se hecam, ne no vsega vzet tako resno in osebno.........  Grin
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #43 - 14.03.2004 at 19:54:42

exorcist wrote on 12.03.2004 at 14:10:03:
Tvoja izjava je kontradiktorna, zoper zdravo logiko. Zakaj pa potem bereš moje poste, če sem ti dolgočasen in neizviren? Jaz tudi ne gledam programov po tv, ki so mi dolgočasni, ampk raje prešaltam na daljincu. Hm??? zopet lame odgovor.....

Exorcist, ko bom ustrelil toliko kozlov, kot si jih ti, bom morda postal pri tem bolj nezen.

Glede na to, da je v tvojih prispevkih navadno 70% provokacije, 20% zaplankanosti in 10% zagovednosti, ti verjetno lahko odgovorim s podobnim, s tem da zagovednost nadomestim s cistim uzitkom in zaplankanost z norcevanjem. V veselje mi je, ko te gledam, kako se potem zvijas in izmotavas in lepis nalepke levo in desno in uporabljas argumente, ki jih potegnes kar od nekod iz zraka.

Ampak ko bos enkrat znal sodelovat v debati in kaksno tvojo trditev vsaj priblizno argumentirat, sele takrat si bo lahko kdo kako tvojo pripombo celo vzel k srcu.

Wink

bp
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #44 - 14.03.2004 at 22:14:44

Quote:
Exorcist, ko bom ustrelil toliko kozlov, kot si jih ti, bom morda postal pri tem bolj nezen.

bp

Jaz vsej zadenem kozle, ko jih ponišanim....Ti pa maš tak zanič troflek..... ne vem če bi ka zadeja, kej maš tak počasne reflekse... tebi bi  še srnica zbejžala, ko bi puško moga imeti  nabito..  Grin
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5