bogglefreak20 wrote on 01.03.2004 at 16:01:08:F je pa tudi zelooo v redu, pa ne samo, kadar nas kdo žali - nasploh je fajn ljudi kdaj pa kdaj presenetiti, a zahteva več domišljije.
Faktor presenečenja je v splošnem zelo učinkovit. Se spomnim ene prigode, ko sem komaj zaposlila, pa se je ena deklica zaprla v WC in ni hotela ven. Na šoli je zavladala panika, ker je bila punca suicidalna. En kup učiteljic se je že pogajalo z njo- pa je niso uspeli dobiti ven.
In seveda so šli po psihologa z velikimi pričakovanji, da bo uredil zadevo. In seveda sem bila čisto presrana, saj kaj sem pa vedela, kako naj dobim punco iz WC-ja.

Edina možnost se mi je zdela ta, da ne počnem istih stvari, ki so jih že drugi, pa niso učinkovale. In tako sem se zaprla v sosednji WC in dala punci vedeti, da zdaj bova pa očitno zelo dolgo skupaj... No punca je bila čist paf, kar malo na smeh ji je šlo, da ima tolk noro psihologinjo in potem sva v rekordnem času prišli ven z WC-ja...
Seveda sem bila jaz deležna blaznega občudovanja s strani učiteljev.

Ko bi le vedeli, kaj se je v resnici dogajalo...
Malo off topic, ampak živ dokaz, kako nepredvidljivost oz faktor presenečenja deluje na različnih področjih.