Clovecnjak to ni noben hec?!
Rabim svoj password nazaj gape. clovecnjka je zamenjal clovecnjak in človečnjak in uporabljal moj IP pri tem. Že spet ??? Jest ne vem fantje, kaj je vaš problem, prosim, da ga čimprej odpravita

Razen tega, da mi je nekdo snel IP in password, verjetno človečnjak. Ko boš pa človek mi boš dal mir verjetno! Ampak jaz miru zdaj res ne rabim, rabim svoj nick nazaj. In sem od 4. ure zjutraj pokonci (s tem da sem v tzadnjih treh dneh spala skupaj 6 ur - prisostvovala pri rojstvu prvorojenke na forumu)! Torej kaj naj naredim? Tudi ogromno časa izgubljam zaradi takih komplikacij! Morda bi pa lahko delala naprej, brez da bi se mi kot en taprav nestrpne spravljal na oddane poste in čistil sceno s takimi prijemi?! Saj vendarle veš clovek, s kakšnim veseljem delim znanje s tabo! Posredno pa še z drugimi. Če ti še ni jasno vprašaj Samsona, Bardota, bpja, še gapeta sem in tje??? samo jsta pa ne, ne prenese moje kritike. Pa me nič ne ogroža, naj se malo umiri, pa je.
Kaj torej? Andres clovecnjak je lahko uporabljal moj IP in potem še človečnjak, pa to zdaj ni pomembno! Nihče ni poskusni zajec, kvečjemu kak zajec-kla! Sem Karmen. pika. Odklop. A se boš ti že enkrat našel-a, da ti to do-povem?
Karmen