Quote:Skratka vse tole mi deluje precej zmedeno. A lahko kaj vec napises o tem, kaj bi res rada in kako zelis to dosect.
lp bp
Rada bi red. Torej, naj zaradi mene nekdo piše ne vem, da sem to in to, če že mora, ampak naj piše v za to namenjenem delu foruma vsaj. Saj vem, da se marsikaj odvija kot del debate (in zato obsedi na določenem topica, ki pa nima nič z odprto temo). Če že to ljudje potrebujejo, naj odprejo temo, ne vem, tukaj povem/o točno to kar mislim/o, če že mora.
Ali pa : iščem svoj način izražanja in potem tam izraža svojo kreativnost. Vse to beri, kot da pišem pod narekovaji.
Ali bi lahko vzpostavili vsaj red? Mogoče?
Ko sem napisala, če gremo odpret nov forum, sem to napisala zato, ker ne verjemem več, da bi se dalo še tukaj kaj naredit. Po viziji naredit, seveda. Ne vem, če drugim takšen forum ustreza, potem ga pač naj imajo. Takšnega kak je, in se seveda ni potrebno nikomu ozirat na moje pripombe, želje.
Nikogar nisem silila, da bi nehal pisati to ali tako kar piše, ampak sem samo predlagala, da bi šli v drugo smer. Ker ta se mi ne zdi glih najboljša. Meni ne. Vsaj meni ne. Govorim za sebe, in ne tudi za Robita, da ne bo kdo tako bral.
Ok, bp?
N.