Terrania wrote on 10.02.2004 at 16:23:22:Tisti ki me ima, je prav srecen da me je dobil, tak da ti kr nic ne skrbi za njegovo notranje zadovoljstvo, zato poskrbim jaz.
Ne opozarjam te na slovnicne napake. Ce ti izumljas besede, ki ne obstajajo (etrapa

) ali pa jih narobe uporabljas s tem predvsem kazes svojo nevednost. Ce bi moje popravke sprejel in se mi zahvalil, bi pokazal vsaj to, da mas voljo se naucit, svoje napake popravit, tak pa se naprej vztrajas v svoji nevednosti. Manj neumno bos izpadel, ce bos preveril tujke prej ko jih pises, ce ne ves kaj pomenijo pa jih rajse ne uporabi. Zgolj prijateljski nasvet.
Napise se prav Ziege. Koza. Mogoce si gledal Heidi -> Ziegenpeter. :x: Ker pa sem prijazna in vem kaj mislis, ti se na to odgovorim- Zicke.
Jaz se en navaden in preprost dečko s podeželja, oprosti, ker sem te osebno prizadel in globoko ranil in šokiral s svojo nevednostjo in laicizmom in kmečko pametjo, da sem te ogrožal s polpismenostjo, da sem "šlampast" pri izražanju, da ne pišem na nivoju, da nisem tebi po všeči,
čeprav 80% folka na Gape forumu piše še slabše kot jaz. Klanjam se ti odločna gospodična, ki ne "špara" pri izbiranju besed, ampak pove naravnost, da me venomer opozarjaš, da se vedno "vpičiš" vame, da se vedno prilepiš na moje slovnične napake, da me imaš vedno na vizirju, da me seciraš, da tvojo kritično oko ničesar ne izpusti in ne spregleda, da si tako čistunska in neomajna. Hvala, da si prizanesljiva samo do mene, ker to je privilegij, da med 500-timi člani izbereš ravno mene, da me opozarjaš in grajaš, kako sem ti hvaležen, ker mi ne računaš za cenzuro! Oprosti, usmiljena domina brez biča, ker sem grešil, žal mi je...