sinjeoka wrote on 03.02.2004 at 11:54:02:materialno telo je najlepši in najpopolnejši stroj kar jih je kdorkoli ustvaril...uporabi ga na vse načine, pleši, skači, dirkaj, sexaj, smej se, beri, poslušaj glasbo, meditiraj, ljubi...zakaj bi se želel od nečesa tako lepega ločit...
ja, res je popoln stroj. ustvarjen je od Boga in mi dan v zacasno uporabo. ampak problem pride ko/ce ga narobe uporabljam.
ce sem zaposlen v firmi in dobim sluzben avto, ni dobr ce ga uporabljat za sebicne namene niti ni dobr ce ga ne uporabljam. dobr je ce ga uporabljam le za interese firme in posledicno je kle notr tud moja dobrobit.
in ker sm jz tud vecno zaposlen v firmi "Bozja/Absolutna sluzba" pol morm pazt kaj pocnem s stvarmi, ki so mi dane.
ko sem zgori pisu, da se hocem odvezat/osvobodit od zmotnega-ega sem s tem mislil od zmotnih/nekoristnih/nepotrebnih aktivnosti, ki so povezane s tem egom. tko kot sladkor nikol ne more obstajat brez sladkosti, tko sta tud ego in aktivnost vedno nerazdruzljiva.
Quote:..ali ti ne bi bilo lažje ugotoviti kako enkratno je tvoje telo??
tvoje telo je božji dar...
ja Bozji dar. ce das otroku v roke noz se lahko ornk poreze ali celo ubije ali pa si bo z njim pomagal odrezati kruh. ena in ista stvar, ampak razlicno uporabljena. vcasih je dobr pogledat v "navodila/priporocila za uporabo". se najboljs je, ce ga preberemo od originalnega proizvajalca in ne kr od kogarkoli.
Quote:...od česa se želim jaz osvoboditi..od bolečine, ki mi jo povzročajo moški s posvečanjem pretirane pozornosti
na kaksen nacin?