Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 11348 times)
aryan
Ex Member

Re: Osvoboditev, Osvobajanje
Reply #15 - 03.02.2004 at 14:47:11

Valentinaa wrote on 03.02.2004 at 14:45:28:
Če bom hotela, da očistiš mojo dušo, se ti bom z veseljem javila.

...in za to imas vso pravico.
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #16 - 03.02.2004 at 14:51:25

Quote:
pa je zdej kej boljs?

A je kej boljš? ni pravo vprašanje. Kaj pa je to "boljš"?

Moj odgovor je: lažje diham. Kaj bo pa potem, bomo pa še vidl.

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #17 - 03.02.2004 at 14:53:12

Valentinaa wrote on 03.02.2004 at 14:51:25:
Moj odgovor je: lažje diham. Kaj bo pa potem, bomo pa še vidl.

aha, ok.

Hari bol.
Back to top

IP Logged

lola
5

Maribor
Reply #18 - 03.02.2004 at 14:56:55

Quote:
s cim jih pa pol lahko raziskujes?

odvisna si od znanja, ki ga zelis imeti in ki ga zdaj trenutno nimas.

Seveda skušam z razumom raziskovati, tako sem vajena, tako sem se naučila, pa ne gre. Lahko še tako analiziram, raziskujem vzroke, pa še kaj, čustva živijo svoje življenje, intuicija prav tako. Zato pa tudi ne vem, kaj je to, ko se mi v življenju zgodi tak "preobrat", da nekaj lahko sprejmem, tega ne znam posplošit in uporabljat na vseh področjih. In zato se mi zdi, da ni znanje tisto, od česa sem odvisna, ker očitno z razumom ne morem tega razrešit.

Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #19 - 03.02.2004 at 14:59:32

lola wrote on 03.02.2004 at 14:56:55:
Seveda skušam z razumom raziskovati, tako sem vajena, tako sem se naučila, pa ne gre. Lahko še tako analiziram, raziskujem vzroke, pa še kaj, čustva živijo svoje življenje, intuicija prav tako. Zato pa tudi ne vem, kaj je to, ko se mi v življenju zgodi tak "preobrat", da nekaj lahko sprejmem, tega ne znam posplošit in uporabljat na vseh področjih.

pa bi rada, si zelis to?

Quote:
In zato se mi zdi, da ni znanje tisto, od česa sem odvisna, ker očitno z razumom ne morem tega razrešit.

od cesa pa si pol odvisna? a od intuicije/custev (ki so onkraj zmoznosti razuma) ?
Back to top

IP Logged

lola
5

Maribor
Reply #20 - 03.02.2004 at 15:11:35

Quote:
pa bi rada, si zelis to?

od cesa pa si pol odvisna? a od intuicije/custev (ki so onkraj zmoznosti razuma) ?

Ko se mi v življenju zgodi tak "preobrat", se počutim dobro, seveda si to želim.

Od razuma sem marsikdaj odvisna, dobro pa je znati poslušati tudi intuicijo. Razum je le del mene, en del je intuicija, en del so čustva, en del je telo (pa še kaj?). Dobro je težiti k skladnosti v sebi in prisluhniti vsemu.
Back to top

IP Logged

pek
Guest

Reply #21 - 03.02.2004 at 21:11:12

delo osvabaja!
Back to top

IP Logged

pek
Guest

Reply #22 - 03.02.2004 at 21:15:54

nedelanje pa osvobodi!
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #23 - 04.02.2004 at 08:34:54

sinjeoka wrote on 03.02.2004 at 11:54:02:
...od česa se želim jaz osvoboditi..od bolečine, ki mi jo povzročajo moški s posvečanjem pretirane pozornosti

na kaksen nacin?
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #24 - 04.02.2004 at 08:37:17

Quote:
na kaksen nacin?

ne vem, ga še iščem... Grin  Grin  Grin

če ima kdo kakšno idejo..prosim če jo deli z mano  Grin  Grin
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #25 - 04.02.2004 at 08:54:59

sinjeoka wrote on 04.02.2004 at 08:37:17:
ne vem, ga še iščem...

a pa si do zdej ze kej poskusla pa si vidla, da je neuspesno al je to ciz na nov?

Quote:
če ima kdo kakšno idejo..prosim če jo deli z mano

treba se je pol mal bl odprt...

najbrz te tipe neki na ali v teb privlac in se ti hocjo na tak al drgacn nacin priblizat, teb pa njihova blizina ni ciz vsec in te utesnjuje in vcasih v ekstremnih primerih "zaboli". kaj je tist kar mislis, da bi jih lahko privlacl na teb, da ti hocjo posvecat "prevelko" oz. nezazeljeno pozornost?
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #26 - 04.02.2004 at 09:45:28

če bi imela občutek, da mi lahko kdo tukaj pomaga bi že zdavnaj vprašala...oz. sem že nekajkrat...pa ni bilo odgovora, ker očitno ljudje o tem ne razmišljajo...vsi odgovori so nekako zgrešili point...
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #27 - 04.02.2004 at 09:49:41

sinjeoka wrote on 04.02.2004 at 09:45:28:
če bi imela občutek, da mi lahko kdo tukaj pomaga bi že zdavnaj vprašala...oz. sem že nekajkrat...pa ni bilo odgovora, ker očitno ljudje o tem ne razmišljajo...vsi odgovori so nekako zgrešili point...

a ciz vse si ze vprasala in ciz od vseh si ze dobila odgovor, ki je zgresil? uh, pol ti pa tud jz najbrz ne morm kej dost pomagat.

Hari bol.
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #28 - 04.02.2004 at 10:41:29

sinjeoka wrote on 04.02.2004 at 09:45:28:

Gres za nuno v kak zenski samostan, pa bo ta tvoj veliki problem ziher hitro resen. Grin

Ce bo to povzrocilo nove probleme, je pa itak v skladu z nacelom, da je treba zivet tukaj in zdaj, treba te probleme resetvat takrat ko se pojavijo, a ne. Tongue

Tko, da po mojem mnenju je problem cisto resljiv, vprasanje, pa je, ce ti slucajno (niti ne na skrivaj) zraven malo ne uzivas v tem trpljenju. Wink

bp
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #29 - 04.02.2004 at 11:11:07

Quote:
Gres za nuno v kak zenski samostan, pa bo ta tvoj veliki problem ziher hitro resen. Grin

Ce bo to povzrocilo nove probleme, je pa itak v skladu z nacelom, da je treba zivet tukaj in zdaj, treba te probleme resetvat takrat ko se pojavijo, a ne. Tongue

Tko, da po mojem mnenju je problem cisto resljiv, vprasanje, pa je, ce ti slucajno (niti ne na skrivaj) zraven malo ne uzivas v tem trpljenju. Wink

bp

Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

situacija je taka, da res ni črno-bela..kar je po eni strani dobro..., po drugi strani zaradi tega v svojem zasebnem življenju plačujem full hudo ceno...

samostan ... veš... neka moja stara teta je imela želje postati nuna in je po 1,5 letu prišla ven... in je zadevo obrazložila takole "... tam kjer so same ženske je špetir, boj za (pre)moč, pa še delat je treba cele dneve in to zastonj...vse to pa imam lahko tudi zunaj kloštra..."

Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

tako da bp nice try  Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4